експертні консультації

Консультації для пекарів та пекарен з ремісничого хліба

Консультації та майстер-класи

Друзі, ви можете замовити у нас індивідуальний "живий" чи онлайн-майстер-клас або консультацію, щоб вирішити хлібні проблеми, з якими зіткнулись вдома або на виробництві, розібратись з дефектами виробів, підняти свій професійний рівень, навчитись новому.
Для пекарен
Консультації для пекарен з вирішення певних пекарських проблем. Наприклад: надріз перестав розкриватись, тісто почало пливти, перестало підходити, закваска стала якась дивна, хліб став кислий тощо.

Допомога у підборі техніки для пекарні (які об'єми, які фірми тощо) та консультації з сировани та випічки хліба, багетів, здоби та круасанів в різних печах.

Після проведення консультації ви маєте змогу отриувати підтримку за темами попереднього запиту протяггом 2 тижнів.
Майстер-класи живі та онлайн
Живі майстер-класи індивідуальні та групві (до 5 учасників).
В програму може входити 2-3 види хліба, наприклад, багети, французька булка, пшеничний цільнозерновий. Або хліб з вологого тіста (чабатта, фокачча, піца, селянський хліб), або хліб та легка здоба по типу пиріжків та булочок.

Після живого мк учасниики можуть отримувати консультації з тем майстер-класу протягом місяця.
Тривалість майстер-класів та коснультацій

Індивідуальні консультації тривають 30-60 хв. або бідьше (залежить від запиту).
Відбуваються в Zoom, Telegram або Viber.
Для ефективнішого спілкування питання підготуйте завчасно.

Онлайн та живі мк повністю парктичні і тривають цільй день з перервами. Зазвичай це вироби від замісу до випічки.

Ми Артур та Олена, пекарі-ремісники, автори багатьох рецептів та статей про хліб на заквасці, в минуломі автори хлібного блогу Hlebomoli.ru. Печемо хліб на заквасці понад 10 років, половину з яких навчаємо цьому прекрасному ремеслу. Ми провели безліч живих та онлайн майстер-класів, працюємо з великими та малими пекарнями та допомагаємо налагодити випічку хліба, здоби та круасанів.

Тисячі людей навчилися виводити закваску та пекти хліб з нашою допомогою та супровідом, якщо і ви хочете пройти цей шлях разом з нами, дізнатися секрети та тонкощі хлібопечення, а ще отримати потужний заряд мотивації та хлібного натхнення, записуйтесь на наші майстер-класи! :)

В нашому інстаграм-блозі @palyanitsyabread є багато рецептів хлібу, здоби та випічки на заквасці, статей про закваску та роботу з тістом та хлібних відео майстер-класів у відкритому доступі. Приєднуйтесь! :)
Made on
Tilda