Подробиці про курс
Про що ви дізнаєтесь
● Всі вироби від замісу до випічки;● Правила випічка хліба в дров’яній печі та духовці.● Про закваску, тісто та хліб:● Чим хліб на заквасці відрізняється від дріждового;● Про глютен на цукор: чому в хлібі на заквасці вони не такі страшні;● Правила ведення закваски щодня і зокрема у спеку;● Борошно та вода для закваски та хліба;● Як підсилити та збалансувати закваску;● Як законсервувати та відновити закваску.● З яких етапів складається виготовлення хліба на заквасці;● Ручний та механічний заміс тіста;● Ведення тіста: температури, час, вплив на смак та аромат;● Як вести тісто в умовах відключення світла;● Холодна ферментація: що дає, як робити;● Як зрозуміти, що тісто підійшло;● Як надрізати хліб;● Як пекти так, щоб хліб був рум'яний та красивий в печі та домашній духовці;
Розбір поширених дефектів: ● Прилипає, осідає, розпливається, не розкривається, щільний, кислий тощо.
Яка закваска потрібна?
Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре, житня закваска також можлива у якості стартеру.Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"
Доступ та підтримка постійні!