Онлайн-мк у запису
Хліб та пироги на заквасці
Випічка в дров'яній печі та домашній духовці
Вартість 550 грн.
Подробиці про курс
  • Програма мк:
    • Цільнозерновий хліб на заквасці
    • Пиріжки на заквасці
    • Відкритий пиріг з сиром на заквасці
    • Рулет з куркою, грибами та сиром
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • От що буде про піч та дрова:
    • Як пекти так, щоб у хліба була смачна та красива скоринка;
    • Правила випічка хліба та здоби в дров’яній печі та духовці.
    • Про закваску, тісто та хліб:
    • Чим хліб та здоба на заквасці відрізняється від дріждових;
    • Про глютен на цукор: чому в хлібі на заквасці вони не такі страшні;
    • Правила ведення закваски щодня і зокрема у спеку;
    • Борошно та вода для закваски та хліба;
    • Як підсилити та збалансувати закваску;
    • Як законсервувати та відновити закваску.
    • З яких етапів складається виготовлення хліба на заквасці;
    • Ручний та механічний заміс тіста;
    • Ведення тіста: температури, час, вплив на смак та аромат;
    • Як вести тісто в умовах відключення світла;
    • Холодна ферментація: що дає, як робити;
    • Як зрозуміти, що тісто підійшло;
    • Як надрізати хліб;
    • Як пекти так, щоб хліб був рум'яний та красивий в печі та домашній духовці;
    • Розбір поширених дефектів: прилипає, осідає, розпливається, не розкривається, щільний, кислий тощо.
  • Досуп до майстер-класу
    • Доступ до курсу без обмежень.
    • Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    • Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.
  • В якому форматі цей МК?

    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри
    і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті :)

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Яка закваска потрібна
    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска, левіто мадре та життня закваска також можливі у якості стартеру.

    Якщо у вас немає закваски, ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread
    Абопридбати у нас закваску.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та інструментів та докладні рецептури доступні вам в чаті підтримки (запрошення до нього надходить в смс та e-mail після реєстрації).

  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Made on
Tilda