Illustration

Гречаний курс

Онлайн-курс в запису

● Гречані багети з льоном, маком та волоськими горіхами;● Селянський хліб з гречаною кашею та смаженою цибулею.● Гречані сінабони з шоколадом;● Молочний тостовий хліб з гречаним борошном. Чат підтримки!

590 442 грн

+ чат підтримки в Телеграм

Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Всі вироби від замісу до випічки;● Борошно! Сильне та слабке борошно (як зрозуміти), що таке цільнозернове борошно, як його відрізнити від іншого, показники паспорта якості, різне гречане борошно та ін.● Особливості замісу тіста з додаванням гречаного борошна (заміс руками та тістомісом);● Як створити пишний відкритий м'якуш хлібу та хрустку скоринку;● Що сприяє формуванню кислинки в хлібі на заквасці, як впливати на формування смаку та аромату хлібу;● Умови бродіння пшеничного тіста: від тепла до холода, як проводити, як різні температури впливають.● Особливості ведення здоби на заквасці: заміс, бродіння, формування тендітного смаку та структури.● Подовий та формовий хліб - чим відрізняються крім форми;● Декілька варіантів формовки та надрізів;● Докладно по умови випічки та утворення божественно смачної скоринки;● Теорія ферментації - дуже простими словами.● Урок хлібної математики: пекарські відсотки, як основа розуміння будь-якого рецепту та технології.

  • Яка закваска потрібна?

    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре, житня закваска також можлива у якості стартеру.
    Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"

  • Доступ та підтримка постійні! 

    ● Доступ до курсу без обмежень.
    ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    ● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".