Illustration

Хліб-врожайВишуканий авторський хліб

Онлайн-курс в запису

● Гречаний з сушеними лісовими грибами;● Гречані багети з льоном та маком.● Гарбузовий з насінням;● Десертний морквяний хліб.● Чат підтримки!

700 560 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Сильна закваска: як вести, консервувати;● Чому закваска слабшає, як посилити за збалансувати;● Борошно: різниця між цільнозерновим та білим, сильним та слабким, білком та клейковиною;● Добавки в хліб: як додавати, в якій кількості, як зробити хліб вишуканим та особливим;● Два способи ручного замісу + заміс в тістомісі;● Все, що треба знати про заміс та тістоміси/міксери для хлібного тіста;● Правила ферментації пшеничного хлібу: холод, тепло, вплив на тісто, смак та аромат, як керувати цими процесами;● Про кислинку: коли вона норм, а коли ні і що з нею робити;● Складання та ламінація тіста: як робити, на що впливає;● Як зрозуміти, що тісто підійшло, чому це має значення;● Передфомовка: навіщо робити і як правильно;● Формовка: варіанти, основні правила;● Правила розстойки: формові та подові;● Надріз: чим робити і як, справжні багетні надрізи.● Випічка: як зробити пару та камінь в домашній духовці, тонкощі та секрети.● Як аналізувати дефекти хліба, розбір поширених помилок.

  • Яка закваска потрібна?

    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре, житня закваска також можлива у якості стартеру.
    Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"

  • Доступ та підтримка постійні! 

    ● Доступ до курсу без обмежень.
    ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    ● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".