Онлайн майстер-клас в запису

Хліб-врожай

Вишуканий хліб та багети на заквасці
від замісу до випічки + теорія ферментації

Вартість участі 700 грн.
Практично-теоретичний дводенний онлайн-курс
"Хліб-врожай"
Гречаний з сушеними лісовими грибами;
Гречані багети з льоном та маком.
Гарбузовий з насінням;
Десертний морквяний хліб.
Важлива інформація про онлайн-курс
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Досуп до майстер-класу
    Доступ до курсу без обмежень.
    Чат підтримки відкритий до 1 грудня 2023.
  • В якому форматі цей МК?
    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті :)

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Яка закваска потрібна
    Для цього майстер-класу підійде пшенична та житня закваски або левіто мадре.

    Якщо ви ведете закваску в холодильнику, будь ласка, за тиждень до МК почніть її вести в теплі:
    Спочатку посильте закваску, підгодуйте в пропорціях 1:1:1 (наприклад, 20 гр. закваски, 20 гр. борошна, 20 гр. воді) три рази від дозрівання до дозрівання (не раз на добу, а як дозріє - підгодуйте) Це необхідно, щоб закваска стала сильною і активною.
    Після ведіть, освіжаючи вранці та ввечері: 5-10 гр. закваски, 20 гр. борошна та 20 гр. води. (для житньої закваски використовуйте житнє борошно, для пшеничної - пшеничне).

    Левіто мадре підготуйте класично: 3-4 підгодовки в пропорціях 1:1:0,5 (закваска:борошно:вода).

    Якщо у вас немає закваски, ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread (збережені сторіз, розділ "Житня закваска", або каталог, курс "Житня закваска").
    Або придбати у нас нашу житню та пшеничну закваску.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та інструментів доступний вам в чаті підтримки (запрошення до нього ви отримати в смс та e-mail).

    Докладні рецептури та інформація про підготовку буде доступна вам напередодні майстер-класу.
  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Теорія та практика:
  • Сильна закваска: як вести, консервувати;
  • Чому закваска слабшає, як посилити за збалансувати;
  • Борошно: різниця між цільнозерновим та білим, сильним та слабким, білком та клейковиною;
  • Добавки в хліб: як додавати, в якій кількості, як зробити хліб вишуканим та особливим;
  • Два способи замісу + заміс в тістомісі;
  • Все, що треба знати про заміс та тістоміси/міксери для хлібного тіста;
  • Правила ферментації пшеничного хлібу: холод, тепло, вплив на тісто, смак та аромат, як керувати цими процесами;
  • Про кислинку: коли вона норм, а коли ні і що з нею робити;
  • Складання та ламінація тіста: як робити, на що впливає;
  • Як зрозуміти, що тісто підійшло, чому це має значення;
  • Передфомовка: навіщо робити і як правильно;
  • Формовка: варіанти, основні правила;
  • Правила розстойки: формові та подові;
  • Надріз: чим робити і як, справжні багетні надрізи.
  • Випічка: як зробити пару та камінь в домашній духовці, тонкощі та секрети.
  • Як аналізувати дефекти хліба, розбір поширених помилок.
Made on
Tilda