Хліб на заквасці,
онлайн-курс для початківців
Вартість 690 грн.
Програма курсу:
Пшеничний хліб з насінням (50% цільнозерновий);
"Сірий" повсякденний хліб (пшенично-житній);
Житній цільнозерновий хліб (80% жита).
Важлива інформація про онлайн-курс
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та рецептури ми надішлемо вам після реєстрації на вашу електронну пошту.
    МК відбудеться в форматі прямих ефірів з перервами.
  • Яка закваска потрібна?
    Для цього майстер-класу підійде пшенична або житня закваски, також підійде натуральна жива левіто мадре (висушена помислова не підходить).

    Якщо ви ведете закваску в холодильнику, будь ласка, за тиждень до МК (або за декілька днів) почніть її вести в теплі:
    Спочатку посильте закваску, підгодуйте в пропорціях 1:1:1(наприклад, 20 гр. закваски, 20 гр. пшеничного борошна в/г, 20 гр. воді) три рази від дозрівання до дозрівання (не раз на добу, а як дозріє - підгодуйте) Це необхідно, щоб закваска стала сильною і активною.
    Після ведіть, освіжаючи вранці та ввечері: 5-10 гр. закваски, 20 гр. пшеничного борошна, 20 гр. води.

    Якщо у вас немає закваски
    , ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread (збережені сторіз або каталог).
  • В якому форматі цей МК?
    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті підтримки :)

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Підтримка в чаті після МК
    Доступ до курсу без обмежень.
  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Теорія та практика
  • Чим хліб на заквасці відрізняється від дріжджового, чим унікальний і корисний;
  • Різне борошно: цільнозернове, сіяне, обдирне, вищій гатунок - як відрізнити, чим особливе.
  • Які інструменти потрібні для початку, чим замінити те, чого поки що немає;
  • Як правильно вести закваску, щоб вона була сильна;
  • Чому закваски слабшають, як їх посилити;
  • Основні принципи ведення пшеничного тіста, щоб хліб був пишний та некислий;
  • Основні принципи житнього тіста, щоб хліб був не глевкий.
  • Як впливає температура на швидкість бродіння, стан тіста та смак хліба;
  • Правильна техніка замісу, заміс руками і в тістомісі Ankarsrum;
  • Вплив замісу (розвитку клейковини) на м'якуш і взагалі на все;
  • Як додавати добавки до хлібу, скільки і які (насіння, сир, оливки, трави тощо);
  • Проста формовка овального та круглого пшеничного хліба;
  • Розстойка: як зрозуміти, що вже час пекти;
  • Як правильно надрізати тісто, що впливає на розкриття надрізу;
  • Як правильно пекти житній хліб і як пшеничний (температура, жар, пара, як організувати вдома);
  • Як зберігати хліб, щоб він довше був свіжий.


Made on
Tilda