Illustration

Хліб на заквасці для початківців

Онлайн-курс в запису

● Пшеничний хліб з насінням (50% цільнозерновий);● "Сірий" повсякденний хліб (пшенично-житній);● Житній цільнозерновий хліб (80% жита);Чат підтримки!

690 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Чим хліб на заквасці відрізняється від дріжджового, чим унікальний і корисний;● Різне борошно: цільнозернове, сіяне, обдирне, вищій гатунок - як відрізнити, чим особливе.● Які інструменти потрібні для початку, чим замінити те, чого поки що немає;● Як правильно вести закваску, щоб вона була сильна;● Чому закваски слабшають, як їх посилити;● Основні принципи ведення пшеничного тіста, щоб хліб був пишний та некислий;● Основні принципи житнього тіста, щоб хліб був не глевкий.● Як впливає температура на швидкість бродіння, стан тіста та смак хліба;● Правильна техніка замісу, заміс руками і в тістомісі Ankarsrum;● Вплив замісу (розвитку клейковини) на м'якуш і взагалі на все;● Як додавати добавки до хлібу, скільки і які (насіння, сир, оливки, трави тощо);● Проста формовка овального та круглого пшеничного хліба;● Розстойка: як зрозуміти, що вже час пекти;● Як правильно надрізати тісто, що впливає на розкриття надрізу;● Як правильно пекти житній хліб і як пшеничний (температура, жар, пара, як організувати вдома);● Як зберігати хліб, щоб він довше був свіжий.

  • Яка закваска потрібна?

    Для цього майстер-класу підійде пшенична та житня закваски. Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"

  • Доступ та підтримка постійні! 

    ● Доступ до курсу без обмежень.
    ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    ● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".