Запис онлайн-курсу в Instagram
● Класичний Тартін Всі етапи від підготовки закваски до випічки
FAQ
Що буде на майстер-класі?
● Заміс в тістомісі та руками (техніка складання та техніка відбивання), правила замісу звологого тіста, вплив замісу на всі подальші процеси;● Теорія ферментації пшеничного тіста на заквасці;● В чому погагая основа методу "Тартін" Чада Робертсона;● Вплив температури та кількості закваски на структуру та смак хлібу;● Передформовка, формовка, надріз - тонкощі практичної роботи з вологим тістом;● Умови випічки пшенчиного хлібу в домашніх духовках, різні варіанти для різних духовок (як працюють пара та каміть).● Аналіз основних помилок в роботі та дефектів.Всі записи будуть доступні до завантаження на свій пристрій.
Скільки часу буде доступ до запису курсу?