Tartine (Basic Country Bread)
інстаграм-курс в запису

  • Онлайн майстер-клас "Класичний Тартін".
  • Всі етапи від підготовки закваски до випічки;
  • Заміс в тістомісі та руками (техніка складання та техніка відбивання), правила замісу звологого тіста, вплив замісу на всі подальші процеси;
  • Теорія ферментації пшеничного тіста на заквасці;
  • В чому погагая основа методу "Тартін" Чада Робертсона;
  • Вплив температури та кількості закваски на структуру та смак хлібу;
  • Передформовка, формовка, надріз - тонкощі практичної роботи з вологим тістом;
  • Умови випічки пшенчиного хлібу в домашніх духовках, різні варіанти для різних духовок (як працюють пара та каміть).
  • Аналіз основних помилок в роботі та дефектів.Всі записи будуть доступні до завантаження на свій пристрій.
  • Після оплати курсу перевірте пошту (спам та розсилки також за потреби) і знадіть листа від нас з рецептурою та посиланням на відео-матеріали.
Вартість 750 грн.
Подробиці
  • Як записатись
    • Натисніть на кнопку "Реєстрація та оплата";
    • Заповніть свої дані (e-mail, телефон, та назву свого інстаграм через @), та оплатіть МК через платіжну систему. Після оплати вам на пошту прийде чек (якщо одразу не знайдете, папки "Розсилки" та "Спам" подивіться також).
    • Перевірте пошту (спам та розсилки також за потреби) і знадіть листа від нас, там буде рецептура і посилання на відео-курс.
  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур) або в інстаграм @Palyanitsyabread
Made on
Tilda