Illustration

Тartine (Basic Country Bread)

Запис онлайн-курсу в Instagram

● Класичний Тартін Всі етапи від підготовки закваски до випічки

750 грн


FAQ

  • ● Заміс в тістомісі та руками (техніка складання та техніка відбивання), правила замісу звологого тіста, вплив замісу на всі подальші процеси;● Теорія ферментації пшеничного тіста на заквасці;● В чому погагая основа методу "Тартін" Чада Робертсона;● Вплив температури та кількості закваски на структуру та смак хлібу;● Передформовка, формовка, надріз - тонкощі практичної роботи з вологим тістом;● Умови випічки пшенчиного хлібу в домашніх духовках, різні варіанти для різних духовок (як працюють пара та каміть).● Аналіз основних помилок в роботі та дефектів.Всі записи будуть доступні до завантаження на свій пристрій.

  • ● Доступ до курсу без обмежень.● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Це будуть запис нашого прямого ефіру і живий зворотний зв'язок в чаті :)
    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.

  • 1. Натисніть кнопку "Зареєструватись" вгорі сторінки;2. Заповніть свої дані (e-mail , телефон, назву свого інстаграм через @), та оплатіть МК через платіжну систему.3. Підпишіться на закритий інстаграм-акаунт @levito_workshop, протягом доби ми вас додамо до акаунту (скопіюйте назву або 4. Самостійно буквами наберіть в пошуку інстаграм levito_workshop (або перейдіть за посиланням на назві акаунту) і натисніть "Стежити".