Tartine (Basic Country Bread) інстаграм-курс в запису
Онлайн майстер-клас "Класичний Тартін".
Всі етапи від підготовки закваски до випічки;
Заміс в тістомісі та руками (техніка складання та техніка відбивання), правила замісу звологого тіста, вплив замісу на всі подальші процеси;
Теорія ферментації пшеничного тіста на заквасці;
В чому погагая основа методу "Тартін" Чада Робертсона;
Вплив температури та кількості закваски на структуру та смак хлібу;
Передформовка, формовка, надріз - тонкощі практичної роботи з вологим тістом;
Умови випічки пшенчиного хлібу в домашніх духовках, різні варіанти для різних духовок (як працюють пара та каміть).
Аналіз основних помилок в роботі та дефектів.Всі записи будуть доступні до завантаження на свій пристрій.
Після оплати курсу перевірте пошту (спам та розсилки також за потреби) і знадіть листа від нас з рецептурою та посиланням на відео-матеріали.
Вартість 750 грн.
Реєстрація та оплата
Сплачую за:
Подробиці
Як записатись
Натисніть на кнопку "Реєстрація та оплата";
Заповніть свої дані (e-mail, телефон, та назву свого інстаграм через @), та оплатіть МК через платіжну систему. Після оплати вам на пошту прийде чек (якщо одразу не знайдете, папки "Розсилки" та "Спам" подивіться також).
Перевірте пошту (спам та розсилки також за потреби) і знадіть листа від нас, там буде рецептура і посилання на відео-курс.
Зв'язок з нами
Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур) або в інстаграм @Palyanitsyabread