Справжні круасани у вас вдома! (на дріжджах)Запрошуємо вас подивитись онлайн майстер-клас з класичних круасанів на власній кухні.
Круасани з українського борошна та українского вершкового масла.
Всі етапи приготування від замісу та до випічки.
Теорія та практика:- Як підготувати робоче місце;
- Які умови маємо забезпечити для вдалої слойки (особливо влітку)
- Які інструменти потрібні;
- Як підібрати борошно та масло та зрозуміти, що підходить, а що - ні;
- Як підготувати масло до роботи;
- Як правильно замісити та підготувати тісто;
- Детально про розкатку, тури та формовку;
- Тонкощі випічки в різних духовках
- Про процеси, які проходять на кожному етапі та їх вплив на кінцевий результат.
- Докладний розбір найпоширеніших помилок в роботі зі слойкою (круасан-булочка, щільні слої, рветься тісто, плоскі і т.д)
Доступ до матеріалів мк (до акаунту)
необмежений.
Інстарам-акаунт майстер-класу @kruasan_vdoma, підпишіться на нього після оплати. Важливо!Уважно вказуйте данні під час реєстрації, особливо пошту та ім'я акаунту інстаграм!