Онлай-курс в Instagram з підтримкою
● Виведення левіто мадре з нуля;● Майстер-клас з випічки Французький булки;● Майстер-клас з випічки Італійської бріоші;● Майстер-клас з пшеничного хліба (холодна ферментація).● Корисні лекції про традиційне ведення левіто мадре.
Подробиці про курс
Про що ви дізнаєтесь
● Виведення левіто мадре з нуля;● Майстер-клас з випічки Французький булки на левіто мадре;● Майстер-клас з випічки Італійської бріоші на левіто мадре;● Майстер-клас з тостового пшеничного хліба на левіто мадре із застосуванням холодної ферментації;● Теорія ферментації левіто мадре та здобного тіста;● Ведення у воді (Туринський чи П'ємонтський метод);● Ведення у тканині або у банці (Міланський метод);● Ведення у теплі та холоді;● Купання закваски: для чого робити і як правильно;● рН закваски та застосування цих даних на практиці;● Способи покращити якість закваски;● Помилки у веденні левіто мадре;● Різниці між ЛМ та звичайною закваскою;● Урок хлібної математики (відсотки, співвідношення та ін.)● Підтримка у чаті.
Доступ та підтримка постійні!