Illustration

Великий курс з Левіто Мадре

Онлай-курс в Instagram з підтримкою

● Виведення левіто мадре з нуля;Майстер-клас з випічки Французький булки;● Майстер-клас з випічки Італійської бріоші;● Майстер-клас з пшеничного хліба (холодна ферментація).● Корисні лекції про традиційне ведення левіто мадре.

750 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Виведення левіто мадре з нуля;● Майстер-клас з випічки Французький булки на левіто мадре;● Майстер-клас з випічки Італійської бріоші на левіто мадре;● Майстер-клас з тостового пшеничного хліба на левіто мадре із застосуванням холодної ферментації;● Теорія ферментації левіто мадре та здобного тіста;● Ведення у воді (Туринський чи П'ємонтський метод);● Ведення у тканині або у банці (Міланський метод);● Ведення у теплі та холоді;● Купання закваски: для чого робити і як правильно;● рН закваски та застосування цих даних на практиці;● Способи покращити якість закваски;● Помилки у веденні левіто мадре;● Різниці між ЛМ та звичайною закваскою;● Урок хлібної математики (відсотки, співвідношення та ін.)● Підтримка у чаті.

  • Доступ та підтримка постійні!

    ● Доступ до курсу без обмежень. ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • В якому форматі цей МК?

    Записи прямих ефірів і інстаграм @levito_workshop з підтримкою в чаті.

  • Як зареєструватись?

    1. Натисніть кнопку "Зареєструватись" вгорі сторінки;2. Заповніть свої дані (e-mail , телефон, назву свого інстаграм через @), та оплатіть МК через платіжну систему.3. Підпишіться на закритий інстаграм-акаунт @levito_workshop, протягом доби ми схвалимо ваш запит на підписку (скопіюйте назву або самостійно наберіть в пошуку інстаграм levito_workshop і натисніть "Стежити".