@levito_workshop

Великий курс з Левіто Мадре!

  • Виведення левіто мадре з нуля;
  • Майстер-клас з випічки Французький булки на левіто мадрі;
  • Майстер-клас з випічки Італійської бріоші;
  • Майстер-клас з тестового пшеничного хліба на ЛМ (із застосуванням холодної ферентації)
  • Теорія ферментації закваски та здобного теста;
  • Ведення у воді (Туринський чи П'ємонтський метод);
  • Ведення у тканині або у банці (Міланський метод);
  • Ведення у теплі та холоді;
  • Купання закваски: як, коли, навіщо робити і як правильно;
  • рН закваски та застосування цих даних на практиці;
  • Способи покращити якість закваски;
  • Помилки у веденні Лево мадре;
  • Різниці між ЛМ та звичайною закваскою;
  • Урок хлібної математики (відсотки, співвідношення та ін.)
  • Підтримка у чаті.
Вартість участі 750 грн.
Доступ до курсу необмежений.
Подробиці про
"Великий курс з Левіто мадре"
  • Як записатись
    • Натисніть кнопку "Записатися" вгорі сторінки;
    • Заповніть свої дані (e-mail , телефон, назву свого інстаграм через @), та оплатіть МК через платіжну систему. Після оплати вам на пошту прийде чек.
    • Підпишіться на закритий інстаграм-акаунт @levito_workshop, протягом доби ми вас додамо до акаунту (скопіюйте назву або самостійно буквами наберіть в пошуку інстаграм levito_workshop і натисніть "Стежити").
  • Доступ на підтримка
    Доступ до інстаграм-акауту @levito_workshop необмежений (тобто назавжди або поки ви користуєтесь інстаграм)
    Підтримка в чаті.
    Запрошення в чат підтримки з'явиться безпосередньо в акаунті.
  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур) або в інстаграм @Palyanytsyabread
Made on
Tilda