Майстер-клас з випічки Французький булки на левіто мадрі;
Майстер-клас з випічки Італійської бріоші;
Майстер-клас з тестового пшеничного хліба на ЛМ (із застосуванням холодної ферентації)
Теорія ферментації закваски та здобного теста;
Ведення у воді (Туринський чи П'ємонтський метод);
Ведення у тканині або у банці (Міланський метод);
Ведення у теплі та холоді;
Купання закваски: як, коли, навіщо робити і як правильно;
рН закваски та застосування цих даних на практиці;
Способи покращити якість закваски;
Помилки у веденні Лево мадре;
Різниці між ЛМ та звичайною закваскою;
Урок хлібної математики (відсотки, співвідношення та ін.)
Підтримка у чаті.
Вартість участі 750 грн. Доступ до курсу необмежений.
Реєстрація та оплата
Сплачую за:
Подробиці про "Великий курс з Левіто мадре"
Як записатись
Натисніть кнопку "Записатися" вгорі сторінки;
Заповніть свої дані (e-mail , телефон, назву свого інстаграм через @), та оплатіть МК через платіжну систему. Після оплати вам на пошту прийде чек.
Підпишіться на закритий інстаграм-акаунт @levito_workshop, протягом доби ми вас додамо до акаунту (скопіюйте назву або самостійно буквами наберіть в пошуку інстаграм levito_workshop і натисніть "Стежити").
Доступ на підтримка
Доступ до інстаграм-акауту @levito_workshop необмежений (тобто назавжди або поки ви користуєтесь інстаграм) Підтримка в чаті. Запрошення в чат підтримки з'явиться безпосередньо в акаунті.
Зв'язок з нами
Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур) або в інстаграм @Palyanytsyabread