Третій етап - відновти баланс та під'ємну силу
Проведіть 3-4 годування в пропорціях 1:1:1 (наприклад, 20 г. закваски, 20 г. борошна, 20 г. води) від дозрівання до дозрівання. Не раз на добу, а як дозріла - годуємо. Цей метод дозволить заквасці повернути свою активність і підйомну силу. Швидкість дозрівання закваски залежить від температури бродинні: в теплі вона буде дозрівати швидко (3-4 год. за 28-30° і 8-10 год. за 18-20°).
Потім переведіть її в густий стан: візьмить 30 г. закваски, додайте 30 г. борошна та 7 г. води, розкачайте за схемою (див. відео на сторінці) і залиште дозрівати за кімнатних температур. За температур 18-20
Як вести левіто мадре далі, прочитайте, будь ласка, в наступному розділі :)