ОНЛАЙН МАЙСТЕР-КЛАС З ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА НА ЗАКВАСЦІ ДЛЯ НОВАЧКІВ В ІНСТАГРАМ
Пшеничний на заквасці
Ціна участі - 500 грн
Майстер-клас в записі в закритому інстаграм-акаунті @mk_hlibnovachkam

В програмі ДВА види пшеничного хлібу з одного тіста:
  • Подовий із золотою скоринкою по типу французької булки;
  • Формовий тостовий хліб.
Практика та хлібна теорія простою зрозумілою мовою:
  • Як зробити хліб на заквасці некислим і пухким, як на дріжджах;
  • Як отримати золоту скоринку та красиві надрізи;
  • Що таке закваска, як працює, як вести;
  • Яке борошно добре для хліба, яка різниця між борошном в/г та цільнозерновим;
  • Словник пекаря та інструменти;
  • Що таке вологість тіста і як її визначити;
  • Як зрозуміти, що тісто підійшло або росстоялось, що на це впливає;
  • Про етапи створення хліба на заквасці в теорії та на практиці;
  • Як і чим робити надрізи;
  • Умови випічки в газовій духовці та в електродуховці та ін.

Розбір найпоширеніших дефектів пшеничного хлібу на заквасці:
  • Хліб щільний та пресний чи кислий;
  • З грубим м'якушем та скоринкою, гумовий;
  • Скоринку підриває не по надрізах, надрізи не розкриваються;
  • Скоринка груба та не смачна;
  • Тісто пливе/осідає/прилипає;
  • Хліб кришиться та ін.

МК складається з 7 ефірів тривалістю 30-60 хв.
Під час реєстрації та оплати, будь ласка, вкажіть саме назву свого акаунту через @ (не власне їм'я і не пошту).
Після оплати вам на пошту має прийти чек про оплату (папки розсилки та смам про всяк випадок також дивітсья).
ПІДПИШІТЬСЯ, БУДЬ ЛАСКА, НА АКАУНТ @mk_hlibnovachkam , ми вас додамо протягом доби.
Доступ до акаунту з матеріалами необмежений.
Made on
Tilda