Важливо! Уважно вказуйте пошту та ім'я акаунту інстаграм під час реєстрації
Після сплати, перевірте пошту на наявність листа з інструкціями.
ОНЛАЙН МАЙСТЕР-КЛАС З ПШЕНИЧНОГО ХЛІБА НА ЗАКВАСЦІ ДЛЯ НОВАЧКІВ В ІНСТАГРАМ
Пшеничний на заквасці
Ціна участі - 500 грн
Майстер-клас в записі в закритому інстаграм-акаунті @mk_hlibnovachkam В програмі ДВА види пшеничного хлібу з одного тіста:
Подовий із золотою скоринкою по типу французької булки;
Формовий тостовий хліб.
Практика та хлібна теорія простою зрозумілою мовою:
Як зробити хліб на заквасці некислим і пухким, як на дріжджах;
Як отримати золоту скоринку та красиві надрізи;
Що таке закваска, як працює, як вести;
Яке борошно добре для хліба, яка різниця між борошном в/г та цільнозерновим;
Словник пекаря та інструменти;
Що таке вологість тіста і як її визначити;
Як зрозуміти, що тісто підійшло або росстоялось, що на це впливає;
Про етапи створення хліба на заквасці в теорії та на практиці;
Як і чим робити надрізи;
Умови випічки в газовій духовці та в електродуховці та ін.
Розбір найпоширеніших дефектів пшеничного хлібу на заквасці:
Хліб щільний та пресний чи кислий;
З грубим м'якушем та скоринкою, гумовий;
Скоринку підриває не по надрізах, надрізи не розкриваються;
Скоринка груба та не смачна;
Тісто пливе/осідає/прилипає;
Хліб кришиться та ін.
МК складається з 7 ефірів тривалістю 30-60 хв. Під час реєстрації та оплати, будь ласка, вкажіть саме назву свого акаунту через @ (не власне їм'я і не пошту). Після оплати вам на пошту має прийти чек про оплату (папки розсилки та смам про всяк випадок також дивітсья). ПІДПИШІТЬСЯ, БУДЬ ЛАСКА, НА АКАУНТ @mk_hlibnovachkam , ми вас додамо протягом доби. Доступ до акаунту з матеріалами необмежений.