Illustration

Пшеничний хліб на заквасці для початківців

Онлайн-МК в інстаграм

● Подовий пшеничний хліб з золотою скоринкою;● Формовий тостовий хліб;● Від замісу до випічки;● Теорія ферментації та вся необхідна база, щоб розуміти пшеничний хліб. 

500 грн


Подробиці про майстер-клас

  • Про що ви дізнаєтесь

    Практика та хлібна теорія простою зрозумілою мовою:● Як зробити хліб на заквасці некислим і пухким, як на дріжджах;● Як отримати золоту скоринку та красиві надрізи;● Що таке закваска, як працює, як вести;● Яке борошно добре для хліба, яка різниця між борошном в/г та цільнозерновим;● Словник пекаря та інструменти;● Що таке вологість тіста і як її визначити;● Як зрозуміти, що тісто підійшло або росстоялось, що на це впливає;● Про етапи створення хліба на заквасці в теорії та на практиці;● Як і чим робити надрізи;● Умови випічки в газовій духовці та в електродуховці та ін.

    Розбір найпоширеніших дефектів пшеничного хлібу на заквасці:
    ● Хліб щільний та прісний чи кислий;● З грубим м'якушем та скоринкою, гумовий;● Скоринку підриває не по надрізах, надрізи не розкриваються;● Скоринка груба та не смачна;● Тісто пливе/осідає/прилипає;● Хліб кришиться та ін.

  • Доступ до МК постійний!

    ● Доступ до курсу без обмежень.● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте!

  • В якому форматі цей МК?

    Записи прямих ефірів в інстаграм

  • Як зареєструватись?

    1. Натисніть кнопку "Зареєструватись" вгорі сторінки;2. Заповніть свої дані (e-mail , телефон, назву свого інстаграм через @), та оплатіть МК через платіжну систему.3. Підпишіться (натисніть "Стежити") на закритий інстаграм-акаунт @mk_hlibnovachkam , протягом доби ми вас додамо до акаунту.