Illustration

Хліб та пироги на заквасці

Онлайн-курс в запису

● Цільнозерновий хліб на заквасці● Пиріжки на заквасці● Відкритий пиріг з сиром на заквасці● Рулет з куркою, грибами та сиром● Випічка в духовці та дров'яній печі;● Чат підтримки!

550 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Як пекти так, щоб у хліба була смачна та красива скоринка;● Правила випічка хліба та здоби в дров’яній печі та духовці.● Про закваску, тісто та хліб:● Чим хліб та здоба на заквасці відрізняється від дріждових;● Про глютен на цукор: чому в хлібі на заквасці вони не такі страшні;● Правила ведення закваски щодня і зокрема у спеку;● Борошно та вода для закваски та хліба;● Як підсилити та збалансувати закваску;● Як законсервувати та відновити закваску.● З яких етапів складається виготовлення хліба на заквасці;● Ручний та механічний заміс тіста;● Ведення тіста: температури, час, вплив на смак та аромат;● Як вести тісто в умовах відключення світла;● Холодна ферментація: що дає, як робити;● Як зрозуміти, що тісто підійшло;● Як надрізати хліб;● Як пекти так, щоб хліб був рум'яний та красивий в печі та домашній духовці; Розбір поширених дефектів: ● Прилипає, осідає, розпливається, не розкривається, щільний, кислий тощо.

  • Яка закваска потрібна?

    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре, житня закваска також можлива у якості стартеру.
    Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"

  • Доступ та підтримка постійні! 

    ● Доступ до курсу без обмежень.
    ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    ● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".