Illustration

Багети, чабатта, фокачча, піцца на заквасці

Онлайн-курс в запису

● Багети зі спельтою;● Чабатта;● Картопляна фокачча з начинкою;● Хрустка фокачча;● Піцца;● Чат підтримки!

620 грн

+ чат підтримки в Телеграм

Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Всі вироби від замісу до випічки;● Як вести тісто у спеку, холодна ферментація на практиці;● Докладно про заміс: як правильно місити, як розвивається клейковина, чому це важливо;● Бродіння тіста на заквасці в холоді та теплі, як впливають температури на смак та стан тіста;● Як зрозуміти, що тісто підійшло;● Як позбавитись кислинки в пшеничному хлібі на заквасці;● Формовка багета - як правильно;● Надріз та скоринка багету: як зробити, щоб було красиво;● Різновиди фокаччи від класичної до спрощеної - чим відрізняються, як робити.● Умови випічки в газових та електричних духовках.● Розберемо найпошириніші дефекті від липкого тіста та нерозкритих надрізів до грубої скоринки та щільного м'якушу, кислого або прісного смаку.● І не тільки :)

  • Яка закваска потрібна?

    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре, житня закваска також можлива у якості стартеру.
    Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"

  • Доступ та підтримка постійні!

    ● Доступ до курсу без обмежень.
    ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    ● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".