Багети, чабатта, фокачча, піцца на заквасці
Вартість 620 грн.

Програма курсу:
Багети;
Чабатта;
Фокачча з начинкою;

Хрустка фокачча;
Піцца.

Важлива інформація про онлайн-курс
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та рецептури ми надішлемо вам після реєстрації на вашу електронну пошту.
    МК відбудеться в форматі прямих ефірів з перервами.
  • Яка закваска потрібна?
    Для цього майстер-класу підійде пшенична або житня закваски, також підійде натуральна жива левіто мадре (висушена помислова не підходить).

    Якщо ви ведете закваску в холодильнику, будь ласка, за тиждень до МК (або за декілька днів) почніть її вести в теплі:
    Спочатку посильте закваску, підгодуйте в пропорціях 1:1:1(наприклад, 20 гр. закваски, 20 гр. пшеничного борошна в/г, 20 гр. воді) три рази від дозрівання до дозрівання (не раз на добу, а як дозріє - підгодуйте) Це необхідно, щоб закваска стала сильною і активною.
    Після ведіть, освіжаючи вранці та ввечері: 5-10 гр. закваски, 20 гр. пшеничного борошна, 20 гр. води.

    Якщо у вас немає закваски
    , ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread (збережені сторіз або каталог).
  • В якому форматі цей МК?
    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті підтримки :)

    Після того, як МК з'явиться у запису, ви зможете передивлятись його у запису і відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Підтримка в чаті після МК
    Доступ до курсу з без обмежень.
  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Теорія та практика
  • Як вести тісто у спеку, холодна ферментація на практиці;
  • Докладно про заміс: як правильно місити, як розвивається клейковина, чому це важливо;
  • Бродіння тіста на заквасці в холоді та теплі, як впливають температури на смак та стан тіста;
  • Як зрозуміти, що тісто підійшло;
  • Як позбавитись кислинки в пшеничному хлібі на заквасці;
  • Формовка багета - як правильно;
  • Надріз та скоринка багету: як зробити, щоб було красиво;
  • Різновиди фокаччи від класичної до спрощеної - чим відрізняються, як робити.
  • Умови випічки в газових та електричних духовках.
  • Розберемо найпошириніші дефекті від липкого тіста та нерозкритих надрізів до грубої скоринки та щільного м'якушу, кислого або прісного смаку.
  • І не тільки :)
Made on
Tilda