Подробиці про курс
Про що ви дізнаєтесь
● Всі вироби від замісу до випічки;● Докладний розбір кожного етапу;● Теорія ферментації здобного тіста на заквасці;● Особливості роботи з левіто мадре (порівняно зі звичайною закваскою);● Правильний заміс здобного тіста: як робити і чому так;● Ручний та механічний заміс здоби;● Бродіння здоби: час, температури, процеси, які відбуваються всередині;● Випічка здоби: які температури обирати краще і чому;● Розбір поширених дефектів та помилок;● Про зберігання здоби.● І, звісно, практика-практика-практика!
Яка закваска потрібна?
Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре.
Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"
Доступ та підтримка постійні!