Illustration

Різдвяний курс

Онлайн-курс в запису

● Цільнозернові пряні штоллени на заквасці;● Італійська бріош на левіто мадре;● Англійський фруктовий кекс тривалого зберігання;● Швидкий мигдалевий штоллен;● Швидкий різдвяний фруктовий кекс;● Чат підтримки!

750 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Всі вироби від замісу до випічки;● Докладний розбір кожного етапу;● Теорія ферментації здобного тіста на заквасці;● Особливості роботи з левіто мадре (порівняно зі звичайною закваскою);● Правильний заміс здобного тіста: як робити і чому так;● Ручний та механічний заміс здоби;● Бродіння здоби: час, температури, процеси, які відбуваються всередині;● Випічка здоби: які температури обирати краще і чому;● Розбір поширених дефектів та помилок;● Про зберігання здоби.● І, звісно, практика-практика-практика!

  • Яка закваска потрібна?

    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре.
    Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"

  • Доступ та підтримка постійні!

    ● Доступ до курсу без обмежень.
    ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    ● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".