Онлайн-курс
"Різдвяний"

Цільнозернові пряні штоллени на заквасці;
Італійська бріош на левіто мадре;
Англійський фруктовий кекс тривалого зберігання;
Швидкий мигдалевий штоллен;
Швидкий різдвяний фруктовий кекс.

Вартість участі 750 грн.
Подробиці про Різдвяний онлайн-курс
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Теми курсу
    • Всі вироби від замісу до випічки;
    • Докладний розбір кожного етапу;
    • Теорія ферментації здобного тіста на заквасці;
    • Особливості роботи з левіто мадре (порівняно зі звичайною закваскою);
    • Правильний заміс здобного тіста: як робити і чому так;
    • Ручний та механічний заміс здоби;
    • Бродіння здоби: час, температури, процеси, які відбуваються всередині;
    • Випічка здоби: які температури обирати краще і чому;
    • Розбір поширених дефектів та помилок;
    • Про зберігання здоби.
    • І, звісно, практика-практика-практика!
  • Досуп до майстер-класу
    • Доступ до курсу без обмежень.
    • Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    • Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.
  • В якому форматі цей МК?
    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті :)

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Яка закваска потрібна
    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре.

    Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати у нас нашу пшеничну закваску та левіто мадре
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та інструментів доступний вам в чаті підтримки (запрошення до нього надходить в смс та e-mail після реєстрації).

    Докладні рецептури та інформація про підготовку доступна в чаті підтримки
  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Made on
Tilda