Онлайн-курс в запису
● Виведення пшеничної закваски з нуля;● Корисні лекції про ведення пшеничної закваски, борошно, інструменти та хліб;● Майстер-клас з тостового цільнозернового пшеничного хліба на заквасці ● Майстер-клас з Французької булки● Чат підтримки!
Подробиці про курс:
Про що ви дізнаєтесь
Закваска:● Що таке закваска і чому вона корисна.● Чим хліб на заквасці відрізняється від дріжджового.● Як вивести заваску, різні способи, загальний принцип.● Чому закваска може завмирати;● Борошно та вода для виведення закваски;● Коли закваска вважається готовою для випічки;● Я почати пекти хліб;● Як вести закваску, щоб вона була сильна;● Коли краще годувати закваску, що таке пік закваски?● Як і коли можна закваску вести через холодильник;● Як зрозуміти, що з закваскою щось не так;● Способи підсилити/збалансувати закваску.● Залишки закваски: що це, як використовувати у випічці;
Хліб:● Інструменти для домашнього хліба;● Борошно: види, сорти, використання, набір для дому.● Пекарська термінологія;● З яких етапів складається виготовлення хліба на заквасці;● Ручний заміс тіста;● Як зрозуміти, що тісто підійшло;● Чим подовий хліб відрізняється від формового;● Як зрозуміти, що хліб підійшов і можна вже пекти;● Про способи випічки пшеничного хліба вдома;● Як підготувати духовку;● Як зробити так, щоб хліб був рум'яний та красивий;● Як надрізати хліб;● Як зрозуміти, що хліб спікся;● Як остужати та зберігати хліб;● Розбір поширених дефектів: прилипає, осідає, розпливаєтсья, не розкривається, щильний, кислий тощо.
Доступ та підтримка постійні!