Пшенична закваска з нуля
Перший хліб
База для початківців
Курс в запису з постійним доступом
Вартість 850 грн.
Подробиці про курс
  • Програма курсу
    • Виведення пшеничної закваски з нуля (10 етерів).
    • Майстер-клас з цільнозернового пшеничного хліба на заквасці (формовий)
    • Майстер-клас з білого пшеничного хліба на заквасці (Французька булка)
    • Теорія та парктика.
    • Підтримка в чаті.
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Теорія та практика:
    Закваска:
    • Що таке закваска і чому вона корисна.
    • Чим хліб на заквасці відрізняється від дріжджового.
    • Як вивести заваску, різні способи, загальний принцип.
    • Чому закваска може завмирати;
    • Борошно та вода для виведення закваски;
    • Коли закваска вважається готовою для випічки;
    • Я почати пекти хліб;
    • Як вести закваску, щоб вона була сильна;
    • Коли краще годувати закваску, що таке пік закваски?
    • Як і коли можна закваску вести через холодильник;
    • Як зрозуміти, що з закваскою щось не так;
    • Способи підсилити/збалансувати закваску.
    • Залишки закваски: що це, як використовувати у випічці;
    Хліб:
    • Інструменти для домашнього хліба;
    • Борошно: види, сорти, використання, набір для дому.
    • Пекарська термінологія;
    • З яких етапів складається виготовлення хліба на заквасці;
    • Ручний заміс тіста;
    • Як зрозуміти, що тісто підійшло;
    • Чим подовий хліб відрізняється від формового;
    • Як зрозуміти, що хліб підійшов і можна вже пекти;
    • Про способи випічки пшеничного хліба вдома;
    • Як підготувати духовку;
    • Як зробити так, щоб хліб був рум'яний та красивий;
    • Як надрізати хліб;
    • Як зрозуміти, що хліб спікся;
    • Як остужати та зберігати хліб;
    • Розбір поширених дефектів: прилипає, осідає, розпливаєтсья, не розкривається, щильний, кислий тощо.
  • Досуп до майстер-класу
    • Постійний доступ до курсу з підтримкою
    • Ви можете зареєструватись в будь-який момент і проходити цей курс коли вам зручно і в зручному для вас графіку
  • В якому форматі цей МК?

    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть відредаговані записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті :)

    Ви можете відпрацювати програму, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів, інструментів та докладні рецептури доступні вам в чаті підтримки (запрошення до нього надходить в смс та e-mail після реєстрації).

  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Made on
Tilda