Illustration

"База" для початківців:Пшенична закваска з нулята перший хліб

Онлайн-курс в запису

● Виведення пшеничної закваски з нуля;● Корисні лекції про ведення пшеничної закваски, борошно, інструменти та хліб;● Майстер-клас з тостового цільнозернового пшеничного хліба на заквасці ● Майстер-клас з Французької булки● Чат підтримки!

850 грн


Подробиці про курс:

  • Про що ви дізнаєтесь

    Закваска:● Що таке закваска і чому вона корисна.● Чим хліб на заквасці відрізняється від дріжджового.● Як вивести заваску, різні способи, загальний принцип.● Чому закваска може завмирати;● Борошно та вода для виведення закваски;● Коли закваска вважається готовою для випічки;● Я почати пекти хліб;● Як вести закваску, щоб вона була сильна;● Коли краще годувати закваску, що таке пік закваски?● Як і коли можна закваску вести через холодильник;● Як зрозуміти, що з закваскою щось не так;● Способи підсилити/збалансувати закваску.● Залишки закваски: що це, як використовувати у випічці;
    Хліб:
    ● Інструменти для домашнього хліба;● Борошно: види, сорти, використання, набір для дому.● Пекарська термінологія;● З яких етапів складається виготовлення хліба на заквасці;● Ручний заміс тіста;● Як зрозуміти, що тісто підійшло;● Чим подовий хліб відрізняється від формового;● Як зрозуміти, що хліб підійшов і можна вже пекти;● Про способи випічки пшеничного хліба вдома;● Як підготувати духовку;● Як зробити так, щоб хліб був рум'яний та красивий;● Як надрізати хліб;● Як зрозуміти, що хліб спікся;● Як остужати та зберігати хліб;● Розбір поширених дефектів: прилипає, осідає, розпливаєтсья, не розкривається, щильний, кислий тощо.

  • Доступ та підтримка постійні!

    ● Доступ до курсу без обмежень.● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Відео-уроки з виведення закваски та лекції (тривалість 15-30 хв. в середньому );
    Два повноцінних майстер-класи з житнього хліба на заквасці;
    Підтримка по програмі курсі в телеграм-чаті. 

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".