Азбука житнього хлібаВід новачка до профі

Виведеня закваски ● 11 видів хліба ● підтримка в чаті ● постійний доступ
2050 грн 💥950 грн   


Для кого цей курс?

icon

Для тих, хто спробував і не вдалось. Спробуємо разом, хліб можуть пекти всі!

icon

Для батьків, які прагнуть годувати родину корисним та смачним хлібом.

icon

Для тих, хто піклується про здоров'я та слідкуєте за рівнем цукру.

icon

Для тих, хто шукає свій релакс та медитацію. Хліб дарує рівновагу та спокій!

Чому вам варто приєднатись

Illustration

Виведення закваски з нуля

Ми навчимо, як швидко вивести закваску і вже за кілька днів спекти свій перший дивовижний хліб!
Блок про закваску буде корисний і тим, хто вже пече, адже там ми розповідаємо, як правильно з нею працювати, консервувати, відновлювати та підсилювати.

Illustration

11 рецептів житнього хліба

● Цільнозерновий Український● Простий житній хліб на повсякдень  ● Житньо-пшеничний з медом;● Скоринки з чорносливовим пюре;● Скоринки з медом та солодом (100% жито);● Десертний чорносливовий хліб;● Житній десертний з шоколадом;● Фінський житній (100% жито)● Солодкий житній хліб з картоплею та кмином.● Заварний житній зі смаженим льоном.● Заварний житній с повидлом та спеціями.

Illustration

Підтримка і постійний доступ

Спілкуйтесь з однодумцями в чаті підтримки, діліться результатами, питайте на кожному етапі, ми завжди на зв'язку, щоб допомогти вивести сильну закваску та навчити пекти смачний та корисний хліб на живій заквасці!

Illustration

Житня закваска

Це вічна закваска, яку можна вести хоч все життя! Вона універсальна, можна пекти будь-який житній та пшеничний хліб!

Illustration

Найкращі вчителі

Ми працюємо з хлібом більше 15 років і вчимо не просто пекти за рецептом, а розуміти й відчувати закваску та тісто!

Illustration

Супер-вміння

Колись хліб пекли в кожній родині, всі знали смак житнього хліба, а зараз це справжня суперсила: перед смачним хлібом не встоїть ніхто!

Illustration

Смак дитинства

Смак та аромат, які неможливо купити в супермаркеті, там такого хліба просто немає, його можна спекти тільки власноруч!

Програма курсу

    • Майстер-класи та лекції

    • Тривалість

    • Подробиці

    • Майстер-класи та лекції

    • Майстер-класи та лекції

    • Тривалість

    • Тривалість

    • Подробиці

    • Подробиці

    • Виведення житньої закваски з нуля

    • Відео-уроки та корисні лекції про закваску, сировину та інструменти.

    • Покрокове виведення закваски з нуля, яке борошно обрати, як вести закваску, щоб вона була сильна + теорія про внутрішні процеси закваски.

    • Майстер-класи та лекції

    • Виведення житньої закваски з нуля

    • Тривалість

    • Відео-уроки та корисні лекції про закваску, сировину та інструменти.

    • Подробиці

    • Покрокове виведення закваски з нуля, яке борошно обрати, як вести закваску, щоб вона була сильна + теорія про внутрішні процеси закваски.

    • ● Цільнозерновий Український● Простий житній на повсякдень● Житньо-пшеничний з медом● Скоринки з чорносливовим пюре● Скоринки з солодом (100% жито)● Десертний чорносливовий хліб● Десертний з шоколадом (100% жито)● Фінський (100% жито)● З картоплею та кмином (100% жито)● Заварний зі смаженим льоном● Заварний с повидлом та спеціями

    • 26 відео-уроків від замісу до випічки.

    • Докладні майстер-класи з житнього хліба від простого до більш складного заварного.

    • Майстер-класи та лекції

    • ● Цільнозерновий Український● Простий житній на повсякдень● Житньо-пшеничний з медом● Скоринки з чорносливовим пюре● Скоринки з солодом (100% жито)● Десертний чорносливовий хліб● Десертний з шоколадом (100% жито)● Фінський (100% жито)● З картоплею та кмином (100% жито)● Заварний зі смаженим льоном● Заварний с повидлом та спеціями

    • Тривалість

    • 26 відео-уроків від замісу до випічки.

    • Подробиці

    • Докладні майстер-класи з житнього хліба від простого до більш складного заварного.

Palyanytsyabread - Артур та Олена

Ми працюємо з хлібом на заквасці більше 15 років і навчили пекти хліб тисячі людей!

Palyanytsyabread розпочалась в лютому 2022 р. з виведення закваски Перемоги в прямому ефірі під вибухи в незламному Харкові і розвинулась до найбільшого в Україні експертного блогу про хліб на заквасці та потужної хлібної школи.
До нас приходять за результатом та підтримкою майстрів, закоханих у свою справу. З нами ви навчитесь пекти на заквасці та закохаєтесь у хліб!

Відгуки учасників курсу

Такий хліб печуть учасники курсуПриєднавшись до нас, ви також спечете хліб своєї мрії

Чим особлива закваска та житній хліб 

icon

Низький глікемічний індекс

Хліб на заквасці, особливо житній, має значно нижчий глікемчний індекс, ніж дріжджовий: 40-55 проти 70-85, його можна навіть при діабеті!

icon

Довготривале зберігання

Житній хліб на заквасці може зберігатись 3-4 тижні і не пліснявіти завдяки заквасці, без консервантів у складі.

icon

Краще травлення і самопочуття

Житній хліб багатий мінералами та містить вітаміни та антиоксіданти, які утворюються в процесі ферментаціх, він легко засвоюється та покращує травлення.

icon

Смак дитинства

Це той самий смак, ви одразу його впізнаєте! Житній хліб подарує теплі спогади і яскраві емоції!


Як потрапити на курс? 

Крок 1

Натисніть "Записатись", заповніть дані (e-mail та ім'я), перевірте щоб всі вказані дані були без помилок. .

Крок 2

Сплатіть доступ до курс карткою, Google pay або Apple pay. 

Крок 3

Перевірте свою пошту: після реєстрації вам автоматично надійде лист з посиланням на курс. Якщо одразу не побачите, перевірте спам та розсилки.

Крок 4

Перейдіть в кабінет учня, відкрийте курс та приєднайтесь до чату підтримки в телеграм.  Вдалого навчання!