Онлайн-курс з хлібу на заквасці
"Український смак"
Гречаний хліб з лісовими грибами;
Хліб-банош - заварний з кукурудзяним борошном та розсипчатою бринзою
Хліб з ліщиною та насінням
Картопляні пампушки з часником

Вартість участі 700 грн.
Подробиці про курс
  • Програма:

    Картопляні пампушки;
    Хліб з ліщиною та насінням (холодна розстойка)
    Гречаний хліб з лісовими грибами;
    Хліб-банош - заварний з кукурудзяним борошном та розсипчатою бринзою.
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Що буде на курсі
    • Добавки в хліб та різне цікаве борошно: як зрозуміти, скільки додати, коли саме та як підготувати;
    • Яку роль виконує в пшеничному хлібі заварка;
    • Сильна закваска: як вести та консервувати;
    • Чому закваска слабшає, як посилити за збалансувати;
    • Борошно для хліба: види, сорти, гатунки, різниця між цільнозерновим та білим, сильним та слабким, білком та клейковиною;
    • Все, що треба знати про заміс хлібного тіста, різні способи замісу: ручний класичний та відбивання, заміс тістомісі;
    • Правила ферментації пшеничного хлібу: холод, тепло, вплив на тісто, смак та аромат, як керувати цими процесами;
    • Про кислинку: коли вона норм, а коли ні і що з нею робити;
    • Складання тіста під час бродіння: як робити, на що впливає;
    • Передфомовка, формовка та розстойка: як робити правильно;
    • Надріз: чим робити і як + про розкриття надрізів, що на що впливає. Випічка: як зробити пару та камінь в домашній духовці, тонкощі та секрети.
    • Як аналізувати дефекти хліба, розбір поширених помилок.
  • Досуп до майстер-класу
    • Доступ до курсу без обмежень.
    • Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    • Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.
  • В якому форматі цей МК?
    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті :)

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Яка закваска потрібна
    Для цього майстер-класу підійде житня та пшенична закваски або тільки життня.

    Якщо у вас немає закваски, ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread
    Або придбати у нас житню або пшеничну закваски.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та інструментів доступний вам в чаті підтримки (запрошення до нього надходить в смс та e-mail після реєстрації).

    Докладні рецептури та інформація про підготовку буде доступна напередодні майстер-класу.
  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Made on
Tilda