Подробиці про курс
Про що ви дізнаєтесь
● Добавки в хліб та різне цікаве борошно: як зрозуміти, скільки додати, коли саме та як підготувати;● Яку роль виконує в пшеничному хлібі заварка;● Сильна закваска: як вести та консервувати;● Чому закваска слабшає, як посилити за збалансувати;● Борошно для хліба: види, сорти, гатунки, різниця між цільнозерновим та білим, сильним та слабким, білком та клейковиною;● Все, що треба знати про заміс хлібного тіста, різні способи замісу: ручний класичний та відбивання, заміс тістомісі;● Правила ферментації пшеничного хлібу: холод, тепло, вплив на тісто, смак та аромат, як керувати цими процесами;● Про кислинку: коли вона норм, а коли ні і що з нею робити;● Складання тіста під час бродіння: як робити, на що впливає;● Передфомовка, формовка та розстойка: як робити правильно;● Надріз: чим робити і як + про розкриття надрізів, що на що впливає. Випічка: як зробити пару та камінь в домашній духовці, тонкощі та секрети.● Як аналізувати дефекти хліба, розбір поширених помилок.
Яка закваска потрібна?
Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре, житня закваска також можлива у якості стартеру.
Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"
Доступ та підтримка постійні!