Illustration

"Український смак"Авторський хліб на заквасці

Онлайн-курс в запису

● Гречаний хліб з лісовими грибами;● Хліб-банош - заварний з кукурудзяним борошном та розсипчастою бринзою;● Хліб з ліщиною та насінням;● Картопляні пампушки з часником;● Чат підтримки!

700 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Добавки в хліб та різне цікаве борошно: як зрозуміти, скільки додати, коли саме та як підготувати;● Яку роль виконує в пшеничному хлібі заварка;● Сильна закваска: як вести та консервувати;● Чому закваска слабшає, як посилити за збалансувати;● Борошно для хліба: види, сорти, гатунки, різниця між цільнозерновим та білим, сильним та слабким, білком та клейковиною;● Все, що треба знати про заміс хлібного тіста, різні способи замісу: ручний класичний та відбивання, заміс тістомісі;● Правила ферментації пшеничного хлібу: холод, тепло, вплив на тісто, смак та аромат, як керувати цими процесами;● Про кислинку: коли вона норм, а коли ні і що з нею робити;● Складання тіста під час бродіння: як робити, на що впливає;● Передфомовка, формовка та розстойка: як робити правильно;● Надріз: чим робити і як + про розкриття надрізів, що на що впливає. Випічка: як зробити пару та камінь в домашній духовці, тонкощі та секрети.● Як аналізувати дефекти хліба, розбір поширених помилок.

  • Яка закваска потрібна?

    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре, житня закваска також можлива у якості стартеру.
    Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"

  • Доступ та підтримка постійні! 

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Формат МК

    Це будуть запис нашого прямого ефіру і живий зворотний зв'язок в чаті :)
    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".