Illustration

Українська Великодня здоба на заквасці (Рецепти О.Франко, адаптовані під закваску)

Онлайн-курс в запису

● Баби на жовтках● Паска бакалійнова з шафраном● Колач святковий з анісом● Чат підтримки!

750 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Наші традиції: баби, паски, колачі: сообливості, походження тощо.● Борошно! Сильне та слабке борошно (як зрозуміти), що означають показники паспорта якості та ін. Чому для здоби потрібне сильне борошно.● Закваска в здобі: як зрозуміти, що закваска сильна, як підготувати, як закваска працює в здобному тісті і робить його особливим.● Різниця між здобою на дріжджах, на звичайній заквасці та на левіто мадре.● Правильна технологія замісу і якість тіста - один з головних чинників якісного мережевого м'якушу. Ведення здобного тіста: робочі температури та інші умови.● Різні варіанти ведення здобного тіста, як зрозуміти, що тісто підійшло;● Як цукор, яйця та жир впливають на каркас тіста (клейковину) та бродіння (чому так уповільнюють);● Ферментація здобного тіста: що відбувається всередині тіста, коли воно бродить (магічне!) Випічка: температури, умови, як формується здобний м'якуш особливо ніжним (і чому!)● Аналіз дефектів здоби: щільна, пласка, кисла, потріскана, глевка, осівша і так далі.

  • Яка закваска потрібна?

    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре.
    Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"

  • Доступ та підтримка постійні!

    ● Доступ до курсу без обмежень.
    ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    ● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".