Українська Великодня здоба на заквасці
онлайн-курс в запису

Баби на жовтках
Паска бакалійнова з шафраном
Колач святковий з анісом


Вартість 850 грн.
Подробиці про курс
  • Програма:
    Баби на жовтках
    Паска бакалійнова з шафраном
    Колач святковий з анісом

  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Записатися" вгорі сторінки;
    • Заповніть свої дані (e-mail та телефон), та оплатіть МК через платіжну систему.
    • Перевірте свій email (папки Розсилки та Спам також, якщо одразу не знайдете листа)
    Якщо у вас ще немає облікового запису на нашому сайті (якщо це ваш перший МК у нас на сайті), на вказаний вами e-mail прийде лист з логіном та паролем.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас на сайті, то прийде лист, що ваш обліковий запис оновлено.

    Посилання на сторінку з трансляцією буде у електронному листі-розсилці і також з'явиться у вашому особистому кабінеті на цьому сайті.

    Також, за вказаним номером телефону, вам прийде посилання на чат пілтримки в групу Telegram.
  • Що буде на курсі
    • Наші традиції: баби, паски, колачі: сообливості, походження тощо.
    • Борошно! Сильне та слабке борошно (як зрозуміти), що означають показники паспорта якості та ін. Чому для здоби потрібне сильне борошно.
    • Закваска в здобі: як зрозуміти, що закваска сильна, як підготувати, як закваска працює в здобному тісті і робить його особливим.
    • Різниця між здобою на дріжджах, на звичайній заквасці та на левіто мадре.
    • Правильна технологія замісу і якість тіста - один з головних чинників якісного мережевого м'якушу. Ведення здобного тіста: робочі температури та інші умови.
    • Різні варіанти ведення здобного тіста, як зрозуміти, що тісто підійшло;
    • Як цукор, яйця та жир впливають на каркас тіста (клейковину) та бродіння (чому так уповільнюють);
    • Ферментація здобного тіста: що відбувається всередині тіста, коли воно бродить (магічне!) Випічка: температури, умови, як формується здобний м'якуш особливо ніжним (і чому!)
    • Аналіз дефектів здоби: зільна, пласка, кисла, потріскана, глевка, осівша і так далі.
  • Досуп до майстер-класу
    • Доступ до курсу з підтримкою до 16 березня 2025 р.
    • Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    • Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.
  • В якому форматі цей МК?
    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті :)

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Яка закваска потрібна
    ля цього майстер-класу підійде пшенична закваска або левіто мадре.

    Якщо у вас немає закваски, ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread
    Або придбати у нас пшеничну закваску.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та інструментів доступний вам в чаті підтримки (запрошення до нього надходить в смс та e-mail після реєстрації).

    Докладні рецептури та інформація про підготовку буде доступна напередодні майстер-класу.
  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Made on
Tilda