Вологе тісто, закваска та біга.
Хліб, чабатта, фокачча
Вартість 700 грн.
Програма курсу:
Селянський хліб на заквасці (вологість 75+%)
Чабатта на густій опарі біга (вологість 80-85%);
Фокачча на густій опарі біга (вологість 80-85%).
Важлива інформація про онлайн-курс
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та рецептури ми надішлемо вам після реєстрації на вашу електронну пошту.
  • Яка закваска підійде?
    Для цього майстер-класу підійде пшенична або житня закваски, також підійде натуральна жива левіто мадре (не суха промислового виробництва).

    Якщо ви ведете закваску в холодильнику, будь ласка, за тиждень або за декілька днів до МК почніть її вести в теплі:
    Спочатку посильте закваску, підгодуйте в пропорціях 1:1:1(наприклад, 20 гр. закваски, 20 гр. пшеничного борошна в/г, 20 гр. воді) три рази від дозрівання до дозрівання (не раз на добу, а як дозріє - підгодуйте) Це необхідно, щоб закваска стала сильною і активною.
    Після ведіть, освіжаючи вранці та ввечері: 5-10 гр. закваски, 20 гр. пшеничного борошна, 20 гр. води.

    Якщо у вас немає закваски
    , ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread (збережені сторіз або каталог).
  • В якому форматі цей МК?
    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті підтримки :)

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Підтримка в чаті після МК і доступ до відео-записів
    Доступ до курсу без обмежень.
  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Теорія та практика
  • Хліб на заквасці:
  • Чим він корисніше хліба на дріжджах;
  • Правила робот з закваскою та правила ведення тіста на заквасці;
  • Теорія ферментації;
  • Слабки та сильні закваски, що їх робить такими і як впливати на це;
  • Автоліз, сильне та слабке борошно, як з цим працювати.
  • Формування відкритого м'якушу та тендітного некислого смаку - як це парцює.
  • Умови випічки в різних духовках і формування красивої скоринки.
  • Біга:
  • Що таке біга і як з нею працювати, різні технології;
  • Як спекти чабатту з неймовірними порами та пшеничним ароматом БЕЗ запаху дріжджів, яка не буде кришитись, швидко сохнути і буде вражати своїм смаком усіх.
  • Фокачча, яка складається з одних бульбашок! З хрусткою скоринкою та ніжним м'якушем, з тонким вершковим смаком.
  • Яке борошно підібрати, як вести тісто та формувати, як спекти, щоб не пересушити.
  • Все це і багато чого іншого.
  • Всі вироби від замісу до випічки.
Made on
Tilda