Illustration

Вологе тісто на бізі та на заквасці

Онлайн-курс в запису

● Селянський хліб на заквасці;● Чабатта на опарі біга;● Фокачча на опарі біга.

700 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

     Хліб на заквасці:● Чим він корисніше хліба на дріжджах;● Правила робот з закваскою та правила ведення тіста на заквасці;● Теорія ферментації;● Слабки та сильні закваски, що їх робить такими і як впливати на це;● Автоліз, сильне та слабке борошно, як з цим працювати.● Формування відкритого м'якушу та тендітного некислого смаку - як це парцює.● Умови випічки в різних духовках і формування красивої скоринки. Біга:● Що таке біга і як з нею працювати, різні технології;● Як спекти чабатту з неймовірними порами та пшеничним ароматом БЕЗ запаху дріжджів, яка не буде кришитись, швидко сохнути і буде вражати своїм смаком усіх.● Фокачча, яка складається з одних бульбашок! З хрусткою скоринкою та ніжним м'якушем, з тонким вершковим смаком.● Яке борошно підібрати, як вести тісто та формувати, як спекти, щоб не пересушити.● Все це і багато чого іншого. Всі вироби від замісу до випічки.

  • Яка закваска потрібна?

    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре, житня закваска також можлива у якості стартеру.
    Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб".
    Також знадобляться сухі або пресовані дріжджі. 

  • Доступ та підтримка постійні!

    ● Доступ до курсу без обмежень.
    ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    ● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".