Подробиці про курс
Про що ви дізнаєтесь
Хліб на заквасці:● Чим він корисніше хліба на дріжджах;● Правила робот з закваскою та правила ведення тіста на заквасці;● Теорія ферментації;● Слабки та сильні закваски, що їх робить такими і як впливати на це;● Автоліз, сильне та слабке борошно, як з цим працювати.● Формування відкритого м'якушу та тендітного некислого смаку - як це парцює.● Умови випічки в різних духовках і формування красивої скоринки. Біга:● Що таке біга і як з нею працювати, різні технології;● Як спекти чабатту з неймовірними порами та пшеничним ароматом БЕЗ запаху дріжджів, яка не буде кришитись, швидко сохнути і буде вражати своїм смаком усіх.● Фокачча, яка складається з одних бульбашок! З хрусткою скоринкою та ніжним м'якушем, з тонким вершковим смаком.● Яке борошно підібрати, як вести тісто та формувати, як спекти, щоб не пересушити.● Все це і багато чого іншого. Всі вироби від замісу до випічки.
Яка закваска потрібна?
Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре, житня закваска також можлива у якості стартеру.
Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб".Також знадобляться сухі або пресовані дріжджі.
Доступ та підтримка постійні!