Пухкий білий хліб на заквасці
Онлайн-курс з підтримкою та постійним доступом
850 грн 1600 грн
Виведення закваски з нуля
Ми навчимо, як швидко вивести закваску і вже за кілька днів спекти свій перший дивовижний хліб!
Блок про закваску буде корисний і тим, хто вже пече, адже там ми розповідаємо, як правильно з нею працювати.
7 рецептів пухкого хліба
● Французька булка;● Батон, як в дитинстві;● Тостовий цільнозерновий;● Білий селянський;● Цибулевий хліб;● Білий у формі;● Здобна сайка з маком
Підтримка і постійний доступ
Спілкуйтесь з однодумцями в чаті підтримки, діліться результатами, питайте на кожному етапі, ми завжди на зв'язку, щоб допомогти вивести сильну закваску та навчити пекти смачний та корисний хліб на живій заквасці!
Пшенична закваска
Це вічна закваска, яку можна вести хоч все життя! Вона універсальна, можна пекти будь-який пшеничний хліб, булочки та здобу!
Найкращі вчителі
Ми парцюємо з хлібом більше 15 років і вчимо не просто пекти за рецептом, а розуміти й відчувати закваску та тісто!
Супер-вміння
Колись хліб пекли в кожній родині, а зараз це справжня суперсила: перед смачним хлібом не встоїть ніхто!
Смак дитинства
Смак та аромат, які неможливо купити в супермаркеті, там такого хліба просто немає, але ви можете спекти власноруч!
Програма курсу
Майстер-класи та лекції
Тривалість
Подробиці
Майстер-класи та лекції
Майстер-класи та лекції
Тривалість
Тривалість
Подробиці
Подробиці
Виведення пшенчиної закваски з нуля
10 відео-уроківтривалістю 10-25 хв.
Покрокове виведення закваски з нуля, яке борошно обрати, як вести закваску, щоб вона була сильна + теорія про внутрішні процеси закваски.
Майстер-класи та лекції
Виведення пшенчиної закваски з нуля
Тривалість
10 відео-уроківтривалістю 10-25 хв.
Подробиці
Покрокове виведення закваски з нуля, яке борошно обрати, як вести закваску, щоб вона була сильна + теорія про внутрішні процеси закваски.
Лекція про інструменти для домашнього хліба
тривалість 26 хв.
Не просто розповідаємо, а показуємо, чим користуємось для роботи з тістом та випічки домашнього хліба.
Майстер-класи та лекції
Лекція про інструменти для домашнього хліба
Тривалість
тривалість 26 хв.
Подробиці
Не просто розповідаємо, а показуємо, чим користуємось для роботи з тістом та випічки домашнього хліба.
Майстер-клас з тостового цільнозернового хліба
Докладий відео-урок тривалістю 47 хв.
Корисний і смачний хліб від замісу до випічки, підходить для першої спроби.
Майстер-класи та лекції
Майстер-клас з тостового цільнозернового хліба
Тривалість
Докладий відео-урок тривалістю 47 хв.
Подробиці
Корисний і смачний хліб від замісу до випічки, підходить для першої спроби.
Французька булка
Докладий відео-урок тривалістю 51 хв.
Хліб з золотистою скоринкою , пухким м'якушем та вершковим смаком, він стане вашим улюбленцем! Підхожить для першої спроби.
Майстер-класи та лекції
Французька булка
Тривалість
Докладий відео-урок тривалістю 51 хв.
Подробиці
Хліб з золотистою скоринкою , пухким м'якушем та вершковим смаком, він стане вашим улюбленцем! Підхожить для першої спроби.
Селянський, тостовий та цибулевий хліб
8 докладних відео-уроків тривалістю від 8 до 90 хв.
Класичнйи білий хліб з хрускою скоринкою, тостовий веркшовий та супер-ароматнйи хліб з цибулею та насінням, повна технологія + урок хлібної математики.
Майстер-класи та лекції
Селянський, тостовий та цибулевий хліб
Тривалість
8 докладних відео-уроків тривалістю від 8 до 90 хв.
Подробиці
Класичнйи білий хліб з хрускою скоринкою, тостовий веркшовий та супер-ароматнйи хліб з цибулею та насінням, повна технологія + урок хлібної математики.
Найсмачніший батон у вашому житті та здобні сайки з маком
9 докладних 8 докладних відео-уроків тривалістю від 8 до 60 хв.
Батон, як в дитинстві, за нашою авторською технологією та ніжні здобні сайки з маком повна технологія + урок про закваску.
Майстер-класи та лекції
Найсмачніший батон у вашому житті та здобні сайки з маком
Тривалість
9 докладних 8 докладних відео-уроків тривалістю від 8 до 60 хв.
Подробиці
Батон, як в дитинстві, за нашою авторською технологією та ніжні здобні сайки з маком повна технологія + урок про закваску.
Palyanytsyabread - Артур та Олена
Ми працюємо з хлібом на заквасці більше 15 років і навчили пекти хліб тисячі людей!
Palyanytsyabread розпочалась в лютому 2022 р. з виведення закваски Перемоги в прямому ефірі під вибухи в незламному Харкові і розвинулась до найбільшого в Україні експертного блогу про хліб на заквасці та потужної хлібної школи.
До нас приходять за результатом та підтримкою майстрів, закоханих у свою справу. З нами ви навчитесь пекти на заквасці та закохаєтесь у хліб!
Вчора вони тільки мріяли, а сьогодні вже печуть на заквасці і годують корисним хлібом свою родину
Низький глікемічний індекс
Хліб на заквасці має значно нижчий ГІ, ніж дріжджовий хліб, навіть, коли він складається з білого борошна!
Довготривале зберігання
Хліб на заквасці може зберігатись більше тижня і не пліснявіти завдяки заквасці, без консервантів у складі.
Краще травлення і самопочуття
Хліб на заквасці містить вітаміни та антиоксіданти, які утворюються в процесі ферментаціх, він легко засвоюється завдяки ферментованому глютену та покращує травлення.
Смак дитинства
Це той самий смак, ви одразу його впізнаєте! Хліб на заквасці подарує теплі спогади і яскраві емоції!
Крок 1
Натисніть "Записатись", заповніть дані (e-mail та ім'я), перевірте щоб всі вказані дані були без помилок. .
Крок 2
Сплатіть доступ до курс карткою, Google pay або Apple pay.
Крок 3
Перевірте свою пошту: після реєстрації вам автоматично надійде лист з посиланням на курс. Якщо одразу не побачите, перевірте спам та розсилки.
Крок 4
Перейдіть в кабінет учня, відкрийте курс та приєднайтесь до чату підтримки в телеграм. Вдалого навчання!