Онлайн-курс з підтримкою та постійним доступом
1100 грн 1600 грн
Виведення закваски з нуля
Ми навчимо, як швидко вивести закваску і вже за кілька днів спекти свій перший дивовижний хліб!
Блок про закваску буде корисний і тим, хто вже пече, адже там ми розповідаємо, як правильно з нею працювати.
7 рецептів пухкого хліба
● Французька булка;● Батон, як в дитинстві;● Тостовий цільнозерновий;● Білий селянський;● Цибулевий хліб;● Білий у формі;● Здобна сайка з маком🎁 БОНУСНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС В ПАКЕТІ "Гречаний хліб з лісовими грибами"
7 рецептів пухкого хліба
● Французька булка;● Батон, як в дитинстві;● Тостовий цільнозерновий;● Білий селянський;● Цибулевий хліб;● Білий у формі;● Здобна сайка з маком🎁 БОНУСНИЙ МАЙСТЕР-КЛАС В ПАКЕТІ "Гречаний хліб з лісовими грибами"
Пшенична закваска
Це вічна закваска, яку можна вести хоч все життя! Вона універсальна, можна пекти будь-який пшеничний хліб, булочки та здобу!
Найкращі вчителі
Ми парцюємо з хлібом більше 15 років і вчимо не просто пекти за рецептом, а розуміти й відчувати закваску та тісто!
Супер-вміння
Колись хліб пекли в кожній родині, а зараз це справжня суперсила: перед смачним хлібом не встоїть ніхто!
Смак дитинства
Смак та аромат, які неможливо купити в супермаркеті, там такого хліба просто немає, але ви можете спекти власноруч!
Програма курсу
Майстер-класи та лекції
Тривалість
Подробиці
Майстер-класи та лекції
Майстер-класи та лекції
Тривалість
Тривалість
Подробиці
Подробиці
Виведення пшенчиної закваски з нуля
10 відео-уроківтривалістю 10-25 хв.
Покрокове виведення закваски з нуля, яке борошно обрати, як вести закваску, щоб вона була сильна + теорія про внутрішні процеси закваски.
Майстер-класи та лекції
Виведення пшенчиної закваски з нуля
Тривалість
10 відео-уроківтривалістю 10-25 хв.
Подробиці
Покрокове виведення закваски з нуля, яке борошно обрати, як вести закваску, щоб вона була сильна + теорія про внутрішні процеси закваски.
Лекція про інструменти для домашнього хліба
тривалість 26 хв.
Не просто розповідаємо, а показуємо, чим користуємось для роботи з тістом та випічки домашнього хліба.
Майстер-класи та лекції
Лекція про інструменти для домашнього хліба
Тривалість
тривалість 26 хв.
Подробиці
Не просто розповідаємо, а показуємо, чим користуємось для роботи з тістом та випічки домашнього хліба.
Майстер-клас з тостового цільнозернового хліба
Докладий відео-урок тривалістю 47 хв.
Корисний і смачний хліб від замісу до випічки, підходить для першої спроби.
Майстер-класи та лекції
Майстер-клас з тостового цільнозернового хліба
Тривалість
Докладий відео-урок тривалістю 47 хв.
Подробиці
Корисний і смачний хліб від замісу до випічки, підходить для першої спроби.
Французька булка
Докладий відео-урок тривалістю 51 хв.
Хліб з золотистою скоринкою , пухким м'якушем та вершковим смаком, він стане вашим улюбленцем! Підхожить для першої спроби.
Майстер-класи та лекції
Французька булка
Тривалість
Докладий відео-урок тривалістю 51 хв.
Подробиці
Хліб з золотистою скоринкою , пухким м'якушем та вершковим смаком, він стане вашим улюбленцем! Підхожить для першої спроби.
Селянський, тостовий та цибулевий хліб
8 докладних відео-уроків тривалістю від 8 до 90 хв.
Класичнйи білий хліб з хрускою скоринкою, тостовий веркшовий та супер-ароматнйи хліб з цибулею та насінням, повна технологія + урок хлібної математики.
Майстер-класи та лекції
Селянський, тостовий та цибулевий хліб
Тривалість
8 докладних відео-уроків тривалістю від 8 до 90 хв.
Подробиці
Класичнйи білий хліб з хрускою скоринкою, тостовий веркшовий та супер-ароматнйи хліб з цибулею та насінням, повна технологія + урок хлібної математики.
Найсмачніший батон у вашому житті та здобні сайки з маком
9 докладних 8 докладних відео-уроків тривалістю від 8 до 60 хв.
Батон, як в дитинстві, за нашою авторською технологією та ніжні здобні сайки з маком повна технологія + урок про закваску.
Майстер-класи та лекції
Найсмачніший батон у вашому житті та здобні сайки з маком
Тривалість
9 докладних 8 докладних відео-уроків тривалістю від 8 до 60 хв.
Подробиці
Батон, як в дитинстві, за нашою авторською технологією та ніжні здобні сайки з маком повна технологія + урок про закваску.
Palyanytsyabread - Артур та Олена
Ми працюємо з хлібом на заквасці більше 15 років і навчили пекти хліб тисячі людей!
Palyanytsyabread розпочалась в лютому 2022 р. з виведення закваски Перемоги в прямому ефірі під вибухи в незламному Харкові і розвинулась до найбільшого в Україні експертного блогу про хліб на заквасці та потужної хлібної школи.
До нас приходять за результатом та підтримкою майстрів, закоханих у свою справу. З нами ви навчитесь пекти на заквасці та закохаєтесь у хліб!
Відгуки учасників курсу
Низький глікемічний індекс
Хліб на заквасці має значно нижчий ГІ, ніж дріжджовий хліб, навіть, коли він складається з білого борошна!
Довготривале зберігання
Хліб на заквасці може зберігатись більше тижня і не пліснявіти завдяки заквасці, без консервантів у складі.
Краще травлення і самопочуття
Хліб на заквасці містить вітаміни та антиоксіданти, які утворюються в процесі ферментаціх, він легко засвоюється завдяки ферментованому глютену та покращує травлення.
Смак дитинства
Це той самий смак, ви одразу його впізнаєте! Хліб на заквасці подарує теплі спогади і яскраві емоції!
Крок 1
Натисніть "Записатись", заповніть дані (e-mail та ім'я), перевірте щоб всі вказані дані були без помилок. .
Крок 2
Сплатіть доступ до курс карткою, Google pay або Apple pay.
Крок 3
Перевірте свою пошту: після реєстрації вам автоматично надійде лист з посиланням на курс. Якщо одразу не побачите, перевірте спам та розсилки.
Крок 4
Перейдіть в кабінет учня, відкрийте курс та приєднайтесь до чату підтримки в телеграм. Вдалого навчання!