Подробиці про курс
Про що ви дізнаєтесь
● Цільнозернове борошно - чим воно особливе та корисне;● Чим хліб на заквасці відрізняється від дріжджового.● Чому цільнозерновий хліб на заквасці- найкорисніший хліб.● Глікемічний індекс хліба на заквасці і цільнозернового зокрема;● Цільнозерновий хліб для діабетиків: яким може бути, як зробити, щоб і смачно, і корисно.● Житня закваска, як універсальна для житнього та пшеничного хліба, тонкощі використання та ведення.● Всі вироби від замісу до випічки;● Докладний розбір кожного етапу;● Теорія ферментації пшеничного та житнього тіста: умови, вплив температур тощо;● Правильний заміс пшенчиного та житнього тіста;● Випічка: температури, пара, інструменти;● Розбір поширених дефектів та помилок;● Всі вироби від замісу до випічки;● Та багато цікавого та корисного.
Яка закваска потрібна
Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре, житня закваска також можлива у якості стартеру.
Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"
Доступ та підтримка постійні!