Illustration

Цільнозерновий хліб на заквасці

Онлайн-курс в запису

● Пшеничний цільнозерновий хліб з льоном;● Цільнозерновий батон з вершковим маслом;● Цільнозерновий багет зі смаженими вівсяними пластівцями;● Житній цільнозерновий з морквою;● Житній подовий хліб;● Чат підтримки!

650 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Цільнозернове борошно - чим воно особливе та корисне;● Чим хліб на заквасці відрізняється від дріжджового.● Чому цільнозерновий хліб на заквасці- найкорисніший хліб.● Глікемічний індекс хліба на заквасці і цільнозернового зокрема;● Цільнозерновий хліб для діабетиків: яким може бути, як зробити, щоб і смачно, і корисно.● Житня закваска, як універсальна для житнього та пшеничного хліба, тонкощі використання та ведення.● Всі вироби від замісу до випічки;● Докладний розбір кожного етапу;● Теорія ферментації пшеничного та житнього тіста: умови, вплив температур тощо;● Правильний заміс пшенчиного та житнього тіста;● Випічка: температури, пара, інструменти;● Розбір поширених дефектів та помилок;● Всі вироби від замісу до випічки;● Та багато цікавого та корисного.

  • Яка закваска потрібна

    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре, житня закваска також можлива у якості стартеру.
    Якщо у вас немає закваски, ви можете придбати її у нас або вивести власну на курсі "База. Пшенчина закваска з нуля та перший хліб"

  • Доступ та підтримка постійні! 

    ● Доступ до курсу без обмежень.
    ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    ● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".