Онлайн-курс в запису
"Цільнозерновий хліб на заквасці"
Пшеничний цільнозерновий хліб з льоном;
Цільнозерновий батон з вершковим маслом;
Цільнозерновий багет зі смаженими вівсяними пластівцями;
Житній цільнозерновий з морквою;
Житній подовий хліб.

Вартість участі 650 грн.
Подробиці про курс
  • Програма:
    Пшеничний цільнозерновий хліб з льоном;
    Цільнозерновий батон з вершковим маслом;
    Цільнозерновий багет зі смаженими вівсяними пластівцями;
    Житній цільнозерновий з морквою;
    Житній подовий хліб.
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Теми курсу:
    • Цільнозернове борошно - чим воно особливе та корисне;
    • Чим хліб на заквасці відрізняється від дріжджового.
    • Чому цільнозерновий хліб на заквасці- найкорисніший хліб.
    • Глікемічний індекс хліба на заквасці і цільнозернового зокрема;
    • Цільнозерновий хліб для діабетиків: яким може бути, як зробити, щоб і смачно, і корисно.
    • Житня закваска, як універсальна для житнього та пшеничного хліба, тонкощі використання та ведення.
    • Всі вироби від замісу до випічки;
    • Докладний розбір кожного етапу;
    • Теорія ферментації пшеничного та житнього тіста: умови, вплив температур тощо;
    • Правильний заміс пшенчиного та житнього тіста;
    • Випічка: температури, пара, інструменти;
    • Розбір поширених дефектів та помилок;
    • Всі вироби від замісу до випічки;
    • Та багато цікавого та корисного.
  • Досуп до майстер-класу
    • Доступ до курсу без обмежень.
    • Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    • Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.
  • В якому форматі цей МК?
    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті :)

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Яка закваска потрібна
    Для цього майстер-класу підійде житня та пшенична закваски або тільки життня.

    Якщо у вас немає закваски, ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread
    Або придбати у нас житню або пшеничну закваски.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та інструментів доступний вам в чаті підтримки (запрошення до нього надходить в смс та e-mail після реєстрації).

    Докладні рецептури та інформація про підготовку буде доступна напередодні майстер-класу.
  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Made on
Tilda