Illustration

Заварний житній хліб на заквасці

Онлайн-курс в запису

● Ризький заварний з кмином;● Sillabrod - шведський оселедцевий хліб з кавою та кмином;● Pan de Arturo - пшенично-житній десертний хліб;● Чат підтримки!

650 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Всі вироби від замісу до випічки;● Багато цікавого про хлібну заварку: для чого її роблять і як, коли треба оцукрювати, коли не треба;● Про солод: як працює білий неферментований солод, як працює темний ферментований, чим відрізняються, як замінити сухий солод рідким екстрактом і навпаки.● Про житнє тісто: три головні правила, які дозволять отримати якісний і смачний житній хліб;● Про закваску: як вести, консервувати, чому може слабшати, як збалансувати тощо.● Про різні види житнього борошна, для чого вони, як ними користуватись;● Розбір дефектів: чому житній хліб тріскається і як запобігти цьому (або навпаки зробити красиві тріщинки);● Умови випічки: які краще пекти житній хліб, коли потрібна пара, як температура впливає не тільки на скоринку, але і на м’якуш;● Звідки в житньому хлібі береться липкість;● Чому житньому хлібу треба дозрівати.

  • Яка закваска потрібна

    Вам знадобиться житня закваска, якщо у вас немає житньої закваски, придбайте у нас або виведіть з нуля на курсі "Житня закваска та хліб"

  • Доступ та підтримка постійні!

    ● Доступ до курсу без обмежень.
    ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    ● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".