Подробиці про курс
Про що ви дізнаєтесь
● Всі вироби від замісу до випічки;● Багато цікавого про хлібну заварку: для чого її роблять і як, коли треба оцукрювати, коли не треба;● Про солод: як працює білий неферментований солод, як працює темний ферментований, чим відрізняються, як замінити сухий солод рідким екстрактом і навпаки.● Про житнє тісто: три головні правила, які дозволять отримати якісний і смачний житній хліб;● Про закваску: як вести, консервувати, чому може слабшати, як збалансувати тощо.● Про різні види житнього борошна, для чого вони, як ними користуватись;● Розбір дефектів: чому житній хліб тріскається і як запобігти цьому (або навпаки зробити красиві тріщинки);● Умови випічки: які краще пекти житній хліб, коли потрібна пара, як температура впливає не тільки на скоринку, але і на м’якуш;● Звідки в житньому хлібі береться липкість;● Чому житньому хлібу треба дозрівати.
Яка закваска потрібна
Вам знадобиться житня закваска, якщо у вас немає житньої закваски, придбайте у нас або виведіть з нуля на курсі "Житня закваска та хліб"
Доступ та підтримка постійні!