Хліб, якйи ми спечемо на курсі
Переваги нашого курсу
Житня закваска
Житня закваска творить дива зі смаком та ароматом і тільки вона здатна повністю розкрити користь жита!
Заварний хліб
Заварка - це спосіб дістати з зерна природній цукор, заварний хліб нереально смачий і довго зберігається!
Ексклюзивність
Ви отримаєте ексклюзивні знання та технології, з якими мало хто вміє грамотно парцювати.
Доступ назавжди!
Постійний доступ та підтримка в чаті. Печіть, коли зручно, і отримуйте професійні поради!
Низький глікемічний індекс
Житній хліб на заквасці майже не підвищує рівень цукру в крові і має низький ГІ (40-50), тому його можна їсти навіть при діабеті!
Довготривале зберігання
Житній хліб може зберігатись більше двох тижнів і не пліснявіти завдяки заквасці, без консервантів у складі.
Краще травлення і самопочуття
Житній хліб багатий на пребіотики, клітковину, вітаміни та біодоступні мінерали, він легко засвоюється і покращує травлення.
Смак дитинства
Справжній житній хліб - це не просто хліб, це глибокий аромат, як у дитинстві, який подарує теплі спогади і яскраві емоції
Для тих, хто хоче навчитись пекти заварний хліб та покращити свої навички.
Для батьків, які хочуть годувати родину корисним та смачним хлібом.
Для тих, хто піклуєтесь про здоров'я та обирає ферментований хліб.
Для тих, хто хоче глибше вивчити хлібну тему або розвивати хлібний бізнес.
Хліб наших учнів
Крок 1
Натисніть "Записатись", заповніть дані (e-mail та ім'я), перевірте щоб всі вказані дані були без помилок. .
Крок 2
Сплатіть доступ до курс карткою, Google pay або Apple pay.
Крок 3
Перевірте свою пошту: після реєстрації вам автоматично надійде лист з посиланням на курс. Якщо одразу не побачите, перевірте спам та розсилки.
Крок 4
Перейдіть в кабінет учня, відкрийте курс та приєднайтесь до чату підтримки в телеграм. Вдалого навчання!