Житні заварні хліба на заквасці
Онлайн-МК в запису:
Ризький заварний з кмином
Sillabrod
Pan de Arturo
Від замісу до випічки, теорія ферментації, чат підтримки
Вартість 650 грн.
Подробиці про курс
  • Програма онлайн-мк:
    Ризький заварний з кмином за оригінальною рецептурою;
    Sillabrod - шведський оселедцевий хліб з кавою та кмином;
    Pan de Arturo - пшенично-житній десертний хліб.
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Теми майстер-класу:
    • Ми почнемо о 18:00 в суботу 2 листопада, зробимо заварку для кожного хліба, поставимо закваску і продовжимо 3 листопада о 10:00.
    • Всі вироби від замісу до випічки;
    • Багато цікавого про хлібну заварку: для чого її роблять і як, коли треба оцукрювати, коли не треба;
    • Про солод: як працює білий неферментований солод, як працює темний ферментований, чим відрізняються, як замінити сухий солод рідким екстрактом і навпаки.
    • Про житнє тісто: три головні правила, які дозволять отримати якісний і смачний житній хліб;
    • Про закваску: як вести, консервувати, чому може слабшати, як збалансувати тощо.
    • Про різні види житнього борошна, для чого вони, як ними користуватись;
    • Розбір дефектів: чому житній хліб тріскається і як запобігти цьому (або навпаки зробити красиві тріщинки);
    • Умови випічки: які краще пекти житній хліб, коли потрібна пара, як температура впливає не тільки на скоринку, але і на м’якуш;
    • Звідки в житньому хлібі береться липкість;
    • Чому житньому хлібу треба дозрівати.
  • Досуп до майстер-класу
    • Доступ до курсу без обмежень.
    • Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    • Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.
  • В якому форматі цей МК?

    Наші майстер-класи - це прямі ефіри і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті :)

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Яка закваска потрібна
    Для цього майстер-класу підійде життня закваскиа.

    Якщо у вас немає закваски, ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread
    Абопридбати у нас закваску.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та інструментів та докладні рецептури доступні вам в чаті підтримки (запрошення до нього надходить в смс та e-mail після реєстрації).

  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Made on
Tilda