Заварний житній хліб22-30 листопадаТермофільна закваска з нуля Автентичний литовський та справжній бородинський хліб+ 7 видів житнього хліба

Онлайн-курс з підтримкою до 15 литопада - 990 грн. замість 1500 грн.

Житня закваска

Виведення житньої закваски з нуля

Відео-уроки з виведення закваски, які доступні одразу після реєстрації. Ви навчитесь швидко виводити закваску і вже за кілька днів зможете спекти свій перший житній хліб!
Зрозумілі інструкції, багато тонкощів, викладених легко і доступно.

Термофільна закваска

Виведення термофільної закваски з нуля в прямому ефірі з підтримкою

Будемо виводити в прямому ефірі, після уроки будуть доступні записи. Це унікальна природна закваска, яка складається з борошна та води, але на смак, як фруктове пюре! В процесі ферментації вона утворює дивовижні фруктові смаки та аромати. Завдяки ній хліб космічно багатий смак і може зберігатись більше місяця! 

Житній хліб на заквасці

Найкращі рецепти заварного житнього хліба

● Автентичний литовський хліб на термофільній заквасці● Справжній заварний бородинський ● Заварний ризький ● Siilabrod - шведський "оселедцевий" хліб ● Pan de Arturo - десертний пшенично-житній   ● Заварний кисло-солодкий з повидлом та спеціями● Заварний зі смаженим льоном● Світлий солодкий картопляний (без заварки)● Простий домашній литовський (без заварки)

Формовка хлібу

Підтримка по всіх питаннях

Спілкуйтесь з однодумцями в чаті підтримки, діліться результатами, питайте на кожному етапі, ми завжди на зв'язку, щоб допомогти вивести сильну закваску та навчити пекти унікально смачний та ароматний житній хліб!

НАВЧІТЬСЯ ПЕКТИ АВТЕНТИЧНИЙ ЛИТОВСЬКИЙ ХЛІБЙого неймовірний смак вас здивує і зачарує до 15 литопада - 990 грн замість (1500 грн)


Для кого цей курс?

icon

Для фанатів прибалтийського кисло-солодкого хліба, які мріють власноруч відтворити легендарні смаки

icon

Для тих, хто любить автентичність житнього хлібу і готовий видкрити його нові дивовижні сторони

icon

Для тих, хто піклується про здоров'я, слідкуєте за рівнем цукру, не може вживати пшеничний хліб

icon

Для тих, хто шукає свій релакс та медитацію. Хліб дарує рівновагу, спокій І відчуття справжнього дива!

Чому вам варто приєднатись

Натуральна житня закваска

Термофільна закваски

Це неймовірна закваска, роботі з нею в Україні не навчає ніхто, тому цей курс справді унікальний! Житній хліб на термофільній заквасці не продається в магазинах, його не можна купити в супермаркеті, можна тільки спекти вдома!

Найкращі вчителі

Найкращі вчителі

Ми парцюємо з хлібом більше 15 років і вчимо не просто пекти за рецептом, а розуміти й відчувати закваску та тісто. А ще ми фанати справжнього житнього хліба і автентичних технологій роботи з ним.

Спечений житній хліб на курсі

Супер-вміння

Колись хліб пекли в кожній родині, а зараз це справжня суперсила: перед смачним хлібом не встоїть ніхто! І це найкраще, що можна зробити для здорового харчування своєї родини.

Смачний житній хліб на кожен день

Смак дитинства

Смак та аромат, які неможливо відтворити шляхом додавання поліпшувачів та сухих промислових заквасок, такий хліб можна спекти тільки на живих заквасках.

Програма курсу

    • Майстер-класи 

    • Тривалість

    • Подробиці

    • Майстер-класи 

    • Майстер-класи 

    • Тривалість

    • Тривалість

    • Подробиці

    • Подробиці

    • Виведення термофільної закваски

    • Уроки, які відбудуться в прямому ефірі, процес триватиме близько 3 днів (22-23-24 листопада)

    • Виведення термофільної закваски з нуля, всі процесі в прямому ефірі з підтримкою в чаті. 

    • Майстер-класи 

    • Виведення термофільної закваски

    • Тривалість

    • Уроки, які відбудуться в прямому ефірі, процес триватиме близько 3 днів (22-23-24 листопада)

    • Подробиці

    • Виведення термофільної закваски з нуля, всі процесі в прямому ефірі з підтримкою в чаті. 

    • Литовський заварний на термофільній заквасці 

    • Майстер-клас в прямому ефірі (29-30 листопада)

    • Докладний майстер-клас, який відбудеться в прямому ефірі від підготовки закваскм та замісу до випічки. 

    • Майстер-класи 

    • Литовський заварний на термофільній заквасці 

    • Тривалість

    • Майстер-клас в прямому ефірі (29-30 листопада)

    • Подробиці

    • Докладний майстер-клас, який відбудеться в прямому ефірі від підготовки закваскм та замісу до випічки. 

    • Бородинський, справжній заварний

    • Майстер-клас в прямому ефірі (26-28 листопада)

    • Докладний майстер-клас, який відбудеться в прямому ефірі від підготовки закваскм та замісу до випічки. 

    • Майстер-класи 

    • Бородинський, справжній заварний

    • Тривалість

    • Майстер-клас в прямому ефірі (26-28 листопада)

    • Подробиці

    • Докладний майстер-клас, який відбудеться в прямому ефірі від підготовки закваскм та замісу до випічки. 

    • Виведення житньої закваски з нуля

    • 10 відео-уроків в запису тривалістю 10-25 хв.

    • Покрокове виведення закваски з нуля, яке борошно обрати, як вести закваску, щоб вона була сильна + теорія про внутрішні процеси закваски.

    • Майстер-класи 

    • Виведення житньої закваски з нуля

    • Тривалість

    • 10 відео-уроків в запису тривалістю 10-25 хв.

    • Подробиці

    • Покрокове виведення закваски з нуля, яке борошно обрати, як вести закваску, щоб вона була сильна + теорія про внутрішні процеси закваски.

    • Лекція про інструменти для домашнього хліба

    • Відео-урок в запису тривалість 26 хв. 

    • Не просто розповідаємо, а показуємо, чим користуємось для роботи з тістом та випічки домашнього хліба.

    • Майстер-класи 

    • Лекція про інструменти для домашнього хліба

    • Тривалість

    • Відео-урок в запису тривалість 26 хв. 

    • Подробиці

    • Не просто розповідаємо, а показуємо, чим користуємось для роботи з тістом та випічки домашнього хліба.

    • Ризький заварний хліб

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Ризький хліб, який можна спекти, навіть, якщоу вас немає термофільної закваски. 

    • Майстер-класи 

    • Ризький заварний хліб

    • Тривалість

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Подробиці

    • Ризький хліб, який можна спекти, навіть, якщоу вас немає термофільної закваски. 

    • Простий литовський хліб

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Майстер-клас в запису для тих, хто бажає без заморочок отримати кисло-солодкий житній хліб в латвійському стилі без заморочок. 

    • Майстер-класи 

    • Простий литовський хліб

    • Тривалість

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Подробиці

    • Майстер-клас в запису для тих, хто бажає без заморочок отримати кисло-солодкий житній хліб в латвійському стилі без заморочок. 

    • Sillabrod

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Неймовірно смачний солодкий заварний житній хліб з льоном, кмином та кавовою тонкою, ідеальний до риби. 

    • Майстер-класи 

    • Sillabrod

    • Тривалість

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Подробиці

    • Неймовірно смачний солодкий заварний житній хліб з льоном, кмином та кавовою тонкою, ідеальний до риби. 

    • Pan de Arturo

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Десертний заварний пшенично-житній хліб, неймовірно ніжний і смачний.

    • Майстер-класи 

    • Pan de Arturo

    • Тривалість

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Подробиці

    • Десертний заварний пшенично-житній хліб, неймовірно ніжний і смачний.

    • Житній заварний з повидлом та спеціями

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Десертний заварний пшенично-житній хліб, неймовірно ніжний і смачний.

    • Майстер-класи 

    • Житній заварний з повидлом та спеціями

    • Тривалість

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Подробиці

    • Десертний заварний пшенично-житній хліб, неймовірно ніжний і смачний.

    • Житній заварний зі смаженим льоном

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Заварнйи хліб неймовірно багатого смаку, м'який та ніжний, не зважаючи на високий вміст житнього борошна. 

    • Майстер-класи 

    • Житній заварний зі смаженим льоном

    • Тривалість

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Подробиці

    • Заварнйи хліб неймовірно багатого смаку, м'який та ніжний, не зважаючи на високий вміст житнього борошна. 

    • Солодкий картопляний хліб

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Не заварний, але дуже в стилі прибалтийських хлібів: світлий житній з картопляним пюре та кмином

    • Майстер-класи 

    • Солодкий картопляний хліб

    • Тривалість

    • Майстер-клас в запису, доступний одразу

    • Подробиці

    • Не заварний, але дуже в стилі прибалтийських хлібів: світлий житній з картопляним пюре та кмином

Palyanytsyabread - Артур та Олена

Ми працюємо з хлібом на заквасці більше 15 років і навчили пекти хліб тисячі людей!

Palyanytsyabread розпочалась в лютому 2022 р. з виведення закваски Перемоги в прямому ефірі під вибухи в незламному Харкові і розвинулась до найбільшого в Україні експертного блогу про хліб на заквасці та потужної хлібної школи.
До нас приходять за результатом та підтримкою майстрів, закоханих у свою справу. З нами ви навчитесь пекти на заквасці та закохаєтесь у хліб!

Відгуки учасників наших майстер-класів

Такий хліб печуть учасники наших майстер-класівПриєднавшись до нас, ви також спечете хліб своєї мрії

Чим прекрасна закваска? 

icon

Низький глікемічний індекс

Хліб на заквасці має значно нижчий ГІ, ніж дріжджовий хліб, навіть, коли він складається з білого борошна!

icon

Довготривале зберігання

Хліб на заквасці може зберігатись більше тижня і не пліснявіти завдяки заквасці, без консервантів у складі.

icon

Краще травлення і самопочуття

Хліб на заквасці містить вітаміни та антиоксіданти, які утворюються в процесі ферментаціх, він легко засвоюється завдяки ферментованому глютену та покращує травлення.

icon

Смак дитинства

Це той самий смак, ви одразу його впізнаєте! Хліб на заквасці подарує теплі спогади і яскраві емоції!


Як потрапити на курс? 

Крок 1

Натисніть "Записатись", заповніть дані (e-mail та ім'я), перевірте щоб всі вказані дані були без помилок. .

Крок 2

Сплатіть доступ до курс карткою, Google pay або Apple pay. 

Крок 3

Перевірте свою пошту: після реєстрації вам автоматично надійде лист з посиланням на курс. Якщо одразу не побачите, перевірте спам та розсилки.

Крок 4

Перейдіть в кабінет учня, відкрийте курс та приєднайтесь до чату підтримки в телеграм.  Вдалого навчання!