Подробиці про курс
Про що ви дізнаєтесь
Закваска та хліб● Що таке закваска і чому вона корисна.● Чим хліб на заквасці відрізняється від дріжджового.● Чому справжній корисний житній хліб має бути на заквасці.● Чому житній хліб корисний для діабетиків.● Як вивести заваску, різні способи, загальний принцип.● Чому закваска може завмирати.● Борошно та вода для виведення закваски.● Коли закваска вважається готовою для випічки.● Я почати пекти хліб.● Як вести закваску, щоб вона була сильна.● Коли краще годувати закваску, що таке пік закваски?● Як і коли можна закваску вести через холодильник.● Як зрозуміти, що з закваскою щось не так.● Способи підсилити/збалансувати закваску.● Залишки закваски: що це, як використовувати у випічці. Хліб● Інструменти для домашнього хліба.● Борошно: види, сорти, особливості використання.● Пекарська термінологія.● З яких етапів складається виготовлення хліба на заквасці.● Особливості ведення житнього тіста.● Як зрозуміти, що тісто підійшло.● Чим подовий хліб відрізняється від формового.● Як зрозуміти, що хліб підійшов і можна вже пекти.● Як підготувати духовку та умови випічки житнього хліба.● Як зрозуміти, що хліб готовий.Розбір поширених дефектів● Прилипає, осідає, розпливається, тріскається, щільний, глевкий, кислий тощо.
Доступ та підтримка постійні!