Illustration

Житня закваска з нуля та перший хліб

Онлайн-курс в запису

● Житня закваска, виведення з нуля;● Корисні лекції про ведення житньої закваски, борошно, інструменти та хліб;● Майстер-клас з простого житнього хліба (тостовий);● Майстер-клас з житнього подового хліба;Чат підтрики!

600 грн


Подробиці про курс 

  • Про що ви дізнаєтесь

    Закваска та хліб● Що таке закваска і чому вона корисна.● Чим хліб на заквасці відрізняється від дріжджового.● Чому справжній корисний житній хліб має бути на заквасці.● Чому житній хліб корисний для діабетиків.● Як вивести заваску, різні способи, загальний принцип.● Чому закваска може завмирати.● Борошно та вода для виведення закваски.● Коли закваска вважається готовою для випічки.● Я почати пекти хліб.● Як вести закваску, щоб вона була сильна.● Коли краще годувати закваску, що таке пік закваски?● Як і коли можна закваску вести через холодильник.● Як зрозуміти, що з закваскою щось не так.● Способи підсилити/збалансувати закваску.● Залишки закваски: що це, як використовувати у випічці. Хліб● Інструменти для домашнього хліба.● Борошно: види, сорти, особливості використання.● Пекарська термінологія.● З яких етапів складається виготовлення хліба на заквасці.● Особливості ведення житнього тіста.● Як зрозуміти, що тісто підійшло.● Чим подовий хліб відрізняється від формового.● Як зрозуміти, що хліб підійшов і можна вже пекти.● Як підготувати духовку та умови випічки житнього хліба.● Як зрозуміти, що хліб готовий.Розбір поширених дефектів● Прилипає, осідає, розпливається, тріскається, щільний, глевкий, кислий тощо.

  • Доступ та підтримка постійні!

    ● Доступ до курсу без обмежень.● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Відео-уроки з виведення закваски та лекції (тривалість 15-30 хв. в середньому );Два повноцінних майстер-класи з житнього хліба на заквасці;Підтримка по програмі курсі в телеграм-чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".