Онлайн-курс
Житня закваска та хліб
з нуля
600 грн.
Подробиці про курс
  • Програма онлайн-мк:
    Житня закваска, виведення з нуля
    Простий житній повсякденний хліб
    Житній хліб подовий
    Корисні лекції про хліб та закваску
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Теми майстер-класу:
    Закваска та хліб:
    • Що таке закваска і чому вона корисна.
    • Чим хліб на заквасці відрізняється від дріжджового.
    • Чому справжній корисний житній хліб має бути на заквасці.
    • Чому житній хліб корисний для діабетиків.
    • Як вивести заваску, різні способи, загальний принцип.
    • Чому закваска може завмирати.
    • Борошно та вода для виведення закваски.
    • Коли закваска вважається готовою для випічки.
    • Я почати пекти хліб.
    • Як вести закваску, щоб вона була сильна.
    • Коли краще годувати закваску, що таке пік закваски?
    • Як і коли можна закваску вести через холодильник.
    • Як зрозуміти, що з закваскою щось не так.
    • Способи підсилити/збалансувати закваску.
    • Залишки закваски: що це, як використовувати у випічці.
    Хліб:
    • Інструменти для домашнього хліба.
    • Борошно: види, сорти, особливості використання.
    • Пекарська термінологія.
    • З яких етапів складається виготовлення хліба на заквасці.
    • Особилвості ведення житнього тіста.
    • Як зрозуміти, що тісто підійшло.
    • Чим подовий хліб відрізняється від формового.
    • Як зрозуміти, що хліб підійшов і можна вже пекти.
    • Як підготувати духовку та умови випічки житнього хліба.
    • Як зрозуміти, що хліб готовий.
    • Розбір поширених дефектів: прилипає, осідає, розпливаєтсья, тріскається, щіильний, глевкий, кислий тощо.
  • Досуп до майстер-класу
    • Доступ до курсу без обмежень.
    • Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    • Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.
  • В якому форматі цей МК?

    Наші майстер-класи - це прямі ефіри і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті :)

    Розклад ефірів та перелік інгредієнтів, потрібний для курса, доступний в чаті підтримки після реєстрації

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Made on
Tilda