Illustration

Житній хліб на заквасці

Онлайн-курс в запису

● Житньо-пшеничний з медом, подовий;● Житні скоринки з чорносливовим пюре;● Десертний чорносливовий житній хліб;● Заварний житній зі смаженим льоном, подовий; Підтримка в чаті!

600 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Особливості жита та житнього тіста та роботи з ним: заміс, ведення тіста, формовка тощо;● Золоті правила житнього хлібу, які актуальні для всього житнього хлібу взагалі;● Який хліб після замісу можна одразу розстоювати, а який - ні;● Як правильно робити заварку для хлібу;● Що таке білий та червоний солод, в чому різниця, як вони працюють.● Ферментація житнього хлібу дуже-дуже простими словами.● Умови випічки житнього хлібу;● Коли можна пекли подовий хліб, а коли краще формовий;● Як вносити добавки і тісто, які, скільки, як підготувати;● Правила випічка житнього хліба в дров’яній печі та духовці;● Як вести житню закваску, щоб вона була сильною;
    ● Чи можна пекти житній хліб на пшеничній заквасці;
    ● Як зрозуміти, що закваска слабка;
    ● Як підсилити та збалансувати свою закваску;
    ● Як висушити закваску та відновити.

     Розбір поширених дефектів:● Липкий "недопечений" м'якуш;● Щільний м'якуш;● Підрив скоринки, тріщини та ін.

  • Яка закваска потрібна?

    Вам знадобиться житня закваска, якщо у вас немає житньої закваски, придбайте у нас або виведіть з нуля на курсі "Житня закваска та перший хліб"

  • Доступ та підтримка постійні! 

    ● Доступ до курсу без обмежень.
    ● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    ● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

Вироби на курсі

Illustration

Житнє цільнозернове борошно

Illustration

Житньо-пшеничний з медом

Illustration

Десертний чорносливовий житній хліб;

Illustration

Житнє десертне тісто

Illustration

Житні скоринки

Illustration

Заварний житній зі смаженим льоном