Онлайн-мк в запису
"Жито"
Чотири вироби від замісу до випічки, теорія ферментації, чат підтримки
Вартість 600 грн.
Подробиці про курс
  • Програма мк:
    • Житньо-пшеничний з медом, подовий;
    • Житні скоринки з чорносливовим пюре;
    • Десертний чорносливовий житній хліб;
    • Заварний житній зі смаженим льоном, подовий.
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Теми майстер-класу:
    • Особливості жита та житнього тіста та роботи з ним: заміс, ведення тіста, формовка тощо;
    • Золоті правила житнього хлібу, які актуальні для всього житнього хлібу взагалі;
    • Який хліб після замісу можна одразу розстоювати, а який - ні;
    • Як правильно робити заварку для хлібу;
    • Що таке білий та червоний солод, в чому різниця, як вони працюють.
    • Ферментація житнього хлібу дуже-дуже простими словами.
    • Умови випічки житнього хлібу;
    • Коли можна пекли подовий хліб, а коли краще формовий;
    • Як вносити добавки і тісто, які, скільки, як підготувати;
    • Правила випічка житнього хліба в дров’яній печі та духовці;
    • Розбір поширених дефектів:
    • Липкий "недопечений" м'якуш;
    • Щільний м'якуш;
    • Підрив скоринки, тріщини та ін.

    • Як вести житню закваску, щоб вона була сильною;
    • Чи можна пекти житній хліб на пшеничній заквасці;
    • Як зрозуміти, що закваска слабка;
    • Як підсилити та збалансувати свою закваску;
    • Як висушити закваску та відновити.
  • Досуп до майстер-класу
    • Доступ до курсу без обмежень.
    • Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    • Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.
  • В якому форматі цей МК?

    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри
    і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті :)

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Яка закваска потрібна
    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска, левіто мадре та життня закваска також можливі у якості стартеру.

    Якщо у вас немає закваски, ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread
    Абопридбати у нас закваску.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та інструментів та докладні рецептури доступні вам в чаті підтримки (запрошення до нього надходить в смс та e-mail після реєстрації).

  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Made on
Tilda