Хліб, якйи ми спечемо на курсі
Переваги нашого курсу
Житня закваска
Тільки на живій житній заквасці можливий справжній житній хліб, який пекли наші предки.
Бездріжджові рецепти
Ви отримаєте рецепти найкориснішого хліба без додавання промислових дріжджів.
Контроль складу
Ви точно будете знати, що поклали в тісто, щоб хліб мав максимум смаку, аромату та користі.
Доступ назавжди!
Постійний доступ та підтримка в чаті. Печіть, коли зручно, і отримуйте професійні поради!
Низький глікемічний індекс
Житній хліб на заквасці майже не підвищує рівень цукру в крові і має низький ГІ (40-50), тому його можна їсти навіть при діабеті!
Довготривале зберігання
Житній хліб може зберігатись більше двох тижнів і не пліснявіти завдяки заквасці, без консервантів у складі.
Краще травлення і самопочуття
Житній хліб багатий на пребіотики, клітковину, вітаміни та біодоступні мінерали, він легко засвоюється і покращує травлення.
Смак дитинства
Справжній житній хліб - це не просто хліб, це глибокий аромат, як у дитинстві, який подарує теплі спогади і яскраві емоції
Для тих, хто хоче навчитись пекти житній хліб або покращити свої навички.
Для батьків, які хочуть годувати родину корисним та смачним хлібом.
Для тих, хто піклуєтесь про своє здоров'я та слідкуєте за рівнем цукру.
Для тих, хто любить готувати та шукає хоббі або хоче розвивати хлібний бізнес.
Хліб наших учнів
Крок 1
Натисніть "Записатись", заповніть дані (e-mail та ім'я), перевірте щоб всі вказані дані були без помилок. .
Крок 2
Сплатіть доступ до курс карткою, Google pay або Apple pay.
Крок 3
Перевірте свою пошту: після реєстрації вам автоматично надійде лист з посиланням на курс. Якщо одразу не побачите, перевірте спам та розсилки.
Крок 4
Перейдіть в кабінет учня, відкрийте курс та приєднайтесь до чату підтримки в телеграм. Вдалого навчання!