Подробиці
Про що ви дізнаєтесь?
● Мінімальний набір обладнання для невеликої пекарні-кав'ярні: печі, тістоміси, холодильники та інше.● Приблизний прайс.● Актуальні об’єми тістомісів, варіанти печей.● Рекомендації щодо виробників, на яких варто звернути увагу.● Поради, що можна придбати вживаним, а що краще купити новим.● Детальний розгляд різниці між подовою піччю та пароконвектоматом в контексті випікання хліба.● Відповідь на питання, чи можна використовувати піцепіч для випічки хліба.● Практичні поради та робоча схема випічки подового хліба в пароконвектоматі.● Особливості використання дров'яної печі для хліба та піци: коли це дійсно актуально.● Як перевірити коректність роботи техніки.● Як ми обираємо, якщо доводиться купувати вживану техніку.● Перелік обладнання, яке не варто купувати взагалі (на основі нашого досвіду).● Особливості приміщення: площа та технічні параметри з точки зору ергономіки та зручності.● Розрахунок необхідної потужності точки входу напруги для забезпечення роботи всього обладнання.● Також ви отримаєте документ з рекомендаціями по обладнанню.
Доступ до відео-запису постійний!