Білий хліб на заквасці
Онлайн-курс з підтримкою в чаті та постійним доступом. Всі вироби від замісу до випічки!
Переваги нашого курсу
Пшенична закваска
Пшенична закваска універсальна, на ній можна пекти будь-який пшеничний хліб, булочки та здобу!
Бездріжджові рецепти
Ви отримаєте 5 рецептів пухкого пшенчиного хліба без додавання промислових дріжджів.
Контроль складу
Ви точно будете знати, що поклали в тісто, щоб хліб мав максимум смаку, аромату та користі.
Доступ назавжди!
Постійний доступ та підтримка в чаті. Печіть, коли зручно, і отримуйте професійні поради!
Низький глікемічний індекс
Хліб на заквасці має значно нижчий ГІ, ніж дріжджовий хліб, навіть, коли він складається з білого борошна!
Довготривале зберігання
Хліб на заквасці може зберігатись більше тижня і не пліснявіти завдяки заквасці, без консервантів у складі.
Краще травлення і самопочуття
Хліб на заквасці містить вітаміни та антиоксіданти, які утворюються в процесі ферментаціх, він легко засвоюється завдяки ферментованому глютену та покращує травлення.
Смак дитинства
Це той самий смак, ви одразу його впізнаєте! Хліб на заквасці подарує теплі спогади і яскраві емоції!
Для тих, хто хоче навчитись пекти пухкий хліб на заквасці або покращити свої навички.
Для батьків, які хочуть годувати родину корисним та смачним хлібом.
Для тих, хто піклується про своє здоров'я та слідкуєте за рівнем цукру.
Для тих, хто любить готувати та шукає хоббі або хоче розвивати хлібний бізнес.
Хліб наших учнів
Крок 1
Натисніть "Записатись", заповніть дані (e-mail та ім'я), перевірте щоб всі вказані дані були без помилок. .
Крок 2
Сплатіть доступ до курс карткою, Google pay або Apple pay.
Крок 3
Перевірте свою пошту: після реєстрації вам автоматично надійде лист з посиланням на курс. Якщо одразу не побачите, перевірте спам та розсилки.
Крок 4
Перейдіть в кабінет учня, відкрийте курс та приєднайтесь до чату підтримки в телеграм. Вдалого навчання!