Illustration

Білий хліб на заквасці

● Білий селянський● Цибулевий хліб● Білий формовий● Батон (змішана технологія)● Сайка з макомПостійний доступ та чат підтримки!

650 грн


Подробиці про курс:

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Всі процеси від замісу до випічки.● Заміс руками та тістомісом;● Теорія ферментації пшеничного тіста на заквасці: температури, час, смак та аромат.● Холодна ферментація для хліба на заквасці, як працює та як впливає.● Способи комбінувати технології (закваска, дріжджі, сода), як і для чого.● Робота з хлібною формулою: як власноруч створювати рецепти і розуміти пекарські відсотки.● Як зрозуміти, що тісто підійшло (сукупність ознак) і до якого стану його виброджувати.● Як і для чого робити передформовку.● Способи формовки тіста.● Чим формовий хліб відрізняється від подового.● Як зрозуміти, що тісто розстоялось.● Як правильно надрізати круглі та овальні заготовки.● Умови випічки пшеничного хліба: які мають бути, як створити у власній духовці.● Особливості хліба на заквасці: користь, смак та аромат, текстура, еластичність, що має/може бути, а що є дефектом.● Аналіз поширених дефектів: сирий м’якуш, щільний та грубий, кислинка, не виростає, не розкриває надріз, груба бліда скоринка, розпливається, тягнеться за лезом, осідає тощо.● 

  • Доступ та підтримка постійні!

    ● Доступ до курсу без обмежень.● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".