Онлайн-курс в запису
● Фінський житній хліб (100% жито)● Житній десертний з шоколадом та сухофруктами (100%жито);● Житні скоринки з медом та солодом (100% жито);● Житній заварний с повидлом та спеціями;● Світлий солодкий житній хліб з картоплею та кмином (100% жито);● Від замісу до випічки! Професійні робочі рецепти, 100% практики та корисних порад + теорія ферментації;● Чат підтримки в Телеграм;
Про майстер-клас
Про що ви дізнаєтесь:
● Особливості жита та житнього тіста та роботи з ним: заміс, ведення тіста, формовка тощо;● Золоті правила житнього хлібу, які актуальні для всього житнього хлібу взагалі;● Який хліб після замісу можна одразу розстоювати;● Як правильно робити заварку для хлібу;● Що таке білий та червоний солод, в чому різниця, як вони працюють.● Трохи про ферментацію та біохімію житнього хлібу дуже-дуже простими словами.● Умови випічки житнього хлібу;● Коли можна пекли подовий хліб, а коли краще:● Липкий "недопечений" м'якуш;● Щільний м'якуш;● Підрив скоринки, тріщини та ін.
Яка закваска потрібна
Вам знадобиться житня закваска, якщо у вас немає житньої закваски, придбайте у нас або виведіть з нуля на курсі "Житня закваска та хліб"
Доступ та підтримка
Вироби на курсі:
Світлий солодкий житній хліб з картоплею та кмином
Житній десертний з шоколадом та сухофруктами
Фінський житній хліб (100% жито)
Житній заварний с повидлом та спеціями
Житні скоринки з медом та солодом
Житня закваска