Illustration

Тартін та вологе тісто на заквасці. Холодна ферментація.

Онлайн-курс в запису

● Тартін з холодною розстойкою;● Пшенчиний з оливковою олією - холодне бродіння;● Чабатта - холодне бродіння;● Хрустка фокачча - холодне бродіння;● Піца - холодне бродіння. Чат підтримки!

650 грн


Подробиці про курс

  • Про що ви дізнаєтесь

    ● Що робить холодна ферментація з хлібним тістом, як впливає;● Який хліб можна вести через холодильник;● Чи можна і розстойку і бродіння в холоді?● Чи треба гріти тісто після холодильника?● Чи треба давати теплий старт тісту перед тим, як ставити в холод?● Які температурні режими припустимі для тіста?● Що краще: бродіння в холодильнику чи розстойка?● Оптимальні схеми роботи з пшеничним тістом у спеку (звісно, через холод); Також буде багато про тартін, вологе тісто та відкритий м'якуш:● Метод Тартін - як він виник, в чому полягає, ключові моменти;● Як спосіб замісу тіста впливає на його якість та готовий хліб;● Як правильно замішувати тісто складаннями, як вони працюють;● Як зрозуміти, що тісто підійшло?● Що робити з тістом, якщо воно розпливається?● За рахунок чого формується відкритий пористий м'якуш;● Яке борошно краще для хліба: сильне чи не дуже;● Автоліз - що це і чому це супер-важливо, як він впливає на результат.● Передформовка та форрмовка;● Надріз! Як робити та чим;● Чому надрізи не розкриваються, основні помилки;● Аналіз поширених дефектів.

  • Яка закваска потрібна?

    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска та левіто мадре. Житня закваска також можлива у якості стартеру.Якщо у вас немає закваски, ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread, чи на великому курсі з виведення пшеничної, або житньої закваски.Або придбати у нас закваску.

  • Доступ та підтримка постійні!

    ● Доступ до курсу без обмежень.● Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.● Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.

  • Формат МК

    Запис прямих ефірів та зворотний зв'язок в чаті.

  • Як зареєструватись?

    ● Натисніть кнопку "Зарєструватись та оплатити" вгорі сторінки;
    ● Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    ● Якщо у вас немає кабінета учня (якщо ви ще не проходили наші мк на сайті), його буде створено автоматично, про що ви одразу ж отримаєте лист на електронну пошту.
    ● Якщо це не перший мк у нас на сайті, на маш e-mail прийде лист, що вам відкрито доступ до нових навчальних матеріалів.
    ● Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".