Онлайн-мк в запису:
Холодна ферментація.
Тартін та вологе тісто на заквасці
Вартість 650 грн.
Подробиці про курс
  • Програма курсу
    • Тартін з холодною розстойкою;
    • Пшенчиний з оливковою олією - холодне бродіння;
    • Чабатта - холодне бродіння;
    • Хрустка фокачча - холодне бродіння;
    • Піца - холодне бродіння.
  • Як зареєструватись:
    • Натисніть кнопку "Зарєструватись на майстер-клас" вгорі сторінки;
    • Заповніть дані (e-mail та ім'я), та оплатіть МК через платіжну систему.
    Якщо у вас немає ще особистого кабінета учня, його буде створено та надіслано листа на електронну пошту.
    Якщо у вас вже проходили МК у нас, то прийде лист, що вам відприто доступ до нових навчальних матеріалів.

    Якщо ви не знайшли листів від нас, перевірте спам та зробіть пошук у своїй пошті за запитом "Palyanytsyabread".

    Якщо це не допомогло, будь ласка, повідомте нам про проблему.
  • Буде все, що вас цікавить про хліб і закваску в холоді:
    • Що робить холодна ферментація з хлібним тістом, як впливає;
    • Який хліб можна вести через холодильник;
    • Чи можна і розстойку і бродіння в холоді?
    • Чи треба гріти тісто після холодильника?
    • Чи треба давати теплий старт тісту перед тим, як ставити в холод?
    • Які температурні режими припустимі для тіста?
    • Що краще: бродіння в холодильнику чи розстойка?
    • Оптимальні схеми роботи з пшеничним тістом у спеку (звісно, через холод);
    • Також буде багато про тартін, вологе тісто та відкритий м'якуш:
    • Метод Тартін - як він виник, в чому полягає, ключові моменти;
    • Як спосіб замісу тіста впливає на його якість та готовий хліб;
    • Як правильно замішувати тісто складаннями, як вони працюють;
    • Як зрозуміти, що тісто підійшло?
    • Що робити з тістом, якщо воно розпливається?
    • За рахунок чого формується відкритий пористий м'якуш;
    • Яке борошно краще для хліба: сильне чи не дуже;
    • Автоліз - що це і чому це супер-важливо, як він впливає на результат.
    • Передформовка та форрмовка;
    • Надріз! Як робити та чим;
    • Чому надрізи не розкриваються, основні помилки;
    • Аналіз поширених дефектів.
  • Досуп до майстер-класу
    • Доступ до курсу без обмежень.
    • Ви можете зареєструватись в будь-який момент і мати доступ до відео-матеріалів.
    • Дивіться відео, коли вам зручно, печіть, коли забажаєте, отримуйте підтримку та консультації в чаті.
  • В якому форматі цей МК?

    Наші майстер-класи - це завжди прямі ефіри
    і живий зворотний зв'язок.
    Якщо ви будете дивитися МК в записі, то це будуть записи наших прямих ефірів і живий зворотний зв'язок в чаті :)

    Ви можете відпрацювати вироби, коли вам зручно - ті, які захочете, або просто дивитись МК для розширення пекарського кругозору.
  • Яка закваска потрібна
    Для цього майстер-класу підійде пшенична закваска, левіто мадре та життня закваска також можливі у якості стартеру.

    Якщо у вас немає закваски, ви можете вивести її з нуля, подивившись безкоштовний курс в інстаграм @palyanytsyabread
    Або придбати у нас закваску.
  • Що потрібно для МК
    Перелік інгредієнтів та інструментів та докладні рецептури доступні вам в чаті підтримки (запрошення до нього надходить в смс та e-mail після реєстрації).

  • Зв'язок з нами
    Для питань та уточнень пишіть в viber та telegram
    +38093 9220399 (Олена) и +38098 998 6597 (Артур)
Made on
Tilda